Delvis installerad..

hp-pavilion-15-aw021Det här med modeller och annat har jag inte så bra koll på men en HP Pavilion är nu min nya ständiga följeslagare. Inte lika sofistikerad med pekskärm mm som den som är på lagning men antagligen passar just en mindre sofistikerad mig bättre. Jag har nu i alla fall lyckats installera Microsoft Officepaketet men av någon anledning är all text i just Word, Excel och Powerpoint på engelska. Hur jag ska ändra det får jag väl ta reda på någon dag, inte akut eftersom den engelskan inte är så svår.. Mailen ger jag mig på i morgon, får inte bli för mycket teknik på en dag;). Imorgon kommer Excel få jobba hårt, det är ett som är säkert.

mobilfodralFick med mig en liten ”bonus” pga strulet med datorn, Nytt mobilfodral från Guess, lite roligare än det slitna jag haft nu så det var en välkommen bonus. Köpte ett par Happy Plugs eftersom jag är helt beroende av ”öronsnäckor” när jag lyssnar på poddar och böcker. Glömmer dem ibland framme och vips så har Tintin eller Karisma lyckats förstöra dem, måste alltid ha ett par extra fall i fall. Har blivit mycket bättre på att komma ihåg att inte göra dem åtkomliga för dem men ibland är olyckan framme och snabba är dom..

Dscreen696x696Det kommer nya appar och ”marknadsplatser” för att köpa och sälja begagnat, Jag har ju bara använt Tradera men ska kolla in appen Clique och Used by för att se om de kan vara något. Used by ägs av Hannah & Amanda och om jag fattat det rätt så tar det en procent på 20% vilket är väsentligt högre än Tradera och den verkar inte ha blivit så stor men ska kolla lite noggrannare. Ska ju lägga upp ett gäng nya annonser de närmsta dagarna, blir troligtvis Tradera igen. Fått i princip allt jag lagt ut hittills sålt, en del till klart bättre priser än jag trodde och en del till väsentligt mindre men totalt sett så är jag nöjd. Lite jobb och ett gäng tusenlappar in, det är ju alltid trevligt.

josefin-ninaDet här är Josefin & Nina, tjejerna bakom Podcasten Drivet. Jag tror de bor i Los Angeles och gör en del intervjuer när de är hemma i Sverige och en del på annat sätt. De är lite ojämna i sina avsnitts-släpp så man vet inte att de alltid kommer varje vecka eller vilken veckodag. Det är en av de viktigaste sakerna för att få höga lyssnarsiffror och trogna lyssnare så det bör de nog tänka på för att komma upp på Topplistorna. Oftast brukar de intervjua rätt intressanta personer och på ett bra sätt så det är helt klart värt att lyssna på deras avsnitt (oftast). Ikväll lyssnar jag på Michaela Forni och sparar Hollywoodfruar till en annan kväll..

10.00 startar vi imorgon så då gäller det att jag somnar ikväll och inte i morgon bitti vid fem-tiden. Tintin & Karisma längtar hem, en natt eller så på hotell är ok men sedan ser jag hur de längtar hem till det vanliga. Kan ju förstå det, ytorna är ju lite större och varför skulle inte hunar känna ”Borta bra men hemma bäst”?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.