Veckans kontor..

img_1176Regn & rusk men mysigt ändå. Jobbar från Axel & Esters gemak den här veckan. Passar telefonen, går ner och kollar mejlen en gång per timme och jobbar undan övrigt under tiden. Ett rätt gemytligt kontor:) Tintin och Karisma trivs bra för det finns gott om skinka och annat i köket som de fullkomligt älskar.. Hittade en annan bok som jag somnade till igår. Rädslan försvann direkt när jag fick klart för mig att det ”bara” var kökschefen som höll på att skrämma livet ur mig i går kväll. I dag jobbar jag ensam här men i morgon är Gemet tillbaka efter två dagars ledigt.

img_1158Har ju missat att den nya säsongen av Hollywood fruarna dragit igång igen. Ska titta på första avsnittet pp TV3 Play i kväll.. Gunilla, Åsa & Maria Montazami hänger tydligen kvar en säsong till med två nykomlingar i sällskapet. Får väl återkomma med en recension:) Det kan vara så otroligt avkopplande att se den där typen av program ibland.

img_0294Apropå Hollywood fruar så känner jag att det måste hända något ”sparkling” snart. Det blir lite enformigt med jobb & skärgårdskostym 24/7. Lite flärd i någon form skulle inte göra ont. Får planera in något innan julborden sätter fart, så att lite kraft och energi kan inhämtas. Kan ju börja med bartern jag gjort.. Naglarna fixade och nya fransar.. Det blir uppiggande att känna sig lite ”snyggare”..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.