En citron..

img_0501Har nu ätit upp en citron, nästan hela i alla fall, så nu måste jag väl vara full av C-vitaminer. Tog även med Tintin & Karisma ut, jag lovar att det regnade och blåstemy på alla längder. Inget ösregn utan ett riktigt rugg-regns väder. Inte ens hundarna hade någon lust att vara ute, trots att de fullkomligt älskar att vara ute här på Fredriksborg. Vi föredrar med andra ord att stanna inomhus i vårt Gemak. Lyssnar på en podd, en nylanserad för att hålla mig lite uppdaterad inom podd-världen. Mycket som kommer förändras inom den genren tror jag, i alla fall rent kommersiellt.

img_1191Det här var ett smart ”byråsystem” för sovrummet. Det skulle vara väsentligt bättre och praktiskt än den byrå jag skrev om att sälja häromdagen. Ett sådant här system borde man kunna bygga ihop med möbler från IKEA skulle jag tro, lägger den inspirationssidan och ser om jag kan få till det när jag får till en försäljning av den andra byrån. Har googlat lite både på Auktionsverket och Bukowskis och tror nog Auktionsverket passar bättre. Ska fotografera den och en stor puff som jag har för att se vad de tror att man kan få för dem. Byrån bort av praktiska skäl och puffen är lite för stor för det nuvarande vardagsrummet. Köptes för det gamla huset där vardagsrummet var mycket större. Tröttnar väldigt sällan på de möbler jag köper, har inte tröttnat på dessa heller men vill byta för att få bättre funktion skulle man kunna säga.

img_5482Mycket tankar och funderingar nu.. Årets livsstatus bokslut pågår för fullt. Ska jag gå den vägen eller den vägen, funderar mycket men vet att jag måste känna att det finns potential men ännu viktigare Passion.. Har några olika tankar och val att göra. Men känner mig rätt säker på hur vägen ska se ut, men kanske inte var..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.