Trump & Styling..

img_1189Det som typ alla trodde var en omöjlighet riskerar nu att bli verklighet.. Det räcker liksom inte att Hemnet knarka för vart ska man fly om den totalt galne Trump blir president om en vecka.. Han kan ju ställa till med precis hur mycket elände som helst, tyvärr inte begränsat till USA.. Nej, måtte det inte bli så men om en vecka vet vi..

img_1179I morgon jobb med Gemet och lite extra assistans av Ingrid. Nu jäklar ska här bockas av på listorna. Min dator har nu bestämt sig för att leva ett helt eget liv så in med den på service/lagning i morgon. Får köpa ett USB minne i butiken och spara ner de viktigaste dokumenten och uppföljningarna så att jag inte blir helt ”handikappad” medan datorn på på service. Mailen kan jag ju hantera via telefonen.. Åker i väg i morgon eftermiddag och fixar det.

img_1193Såhär vill jag ha mitt hår. Krävs lite för att få till det. Ge håret kärlek genom inpackningar mm så att det börjar bli friskt och glänsande. Sedan boka tid hos Jenny för klippning och Olaplex behandling. Har investerat noll kronor i mitt hår under typ ett halvår när jag hållt till här ute i skärgården typ hela tiden. Hög tid med andra ord, så imorgon står kontakta Jenny högt upp på To Do listan. Kanske skulle försöka få ihop en heldag med hår, naglar & fransar och sedan en middag på stan 💞💞

img_1178Jag undrar hur många gånger per vecka Carolina Gynning har hår & make up styling.. Hon lägger upp nya bilder varje dag på Instagram, alltid proffsfixad och med dagens outfit. Kanske har hon en dag i veckan när hon gör hela veckans bilder med lite olika styling eller så bor make up artisten under hennes säng, eller åtminstone väldigt nära den.

Det blir inget Hollywood fruar i kväll. Sparar det och ska lyssna på en bok och somna i riktigt god tid (hoppas jag) så att jag vaknar i tid efter att ha fått åttatimmars sömn.

Tintin & Karisma verkar tycka att det röcker med att bo på hotell för den här gången. De trivs bäst hemma så vi får se hur vi löser det.. Klockan är inte ens nio och jag känner mig trött, hurra!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.