Tre har checkat in..

img_8987Nu har vi checkat in. Tintin, Karisma & jag är nu installerade i Gemaket. Riktigt mysigt:) Kommer bo här några nätter så att jag har nära till jobbet, dvs på jobbet. Kan då passa telefon och mail samtidigt som jag kan jobba parallellt med To Do listans alla punkter. Den här veckan ska det minsann vara check på alla punkter när veckan är slut.

img_1155Köpte en bukett blommor till mig själv som jag har här på rummet, inköpt på en bensinstation av alla ställen men den var tillräckligt fin och dessutom verkligen inte dyr. Det förhöjer otroligt mycket med en bukett snittblommor oavsett om man nu bor i ett hotellrum eller hemma. Min dators allmäntillstånd försämras konstant så nu återstår bara in på lagning.. Får ha en extra dator under tiden för datorlös är det ju omöjligt att vara i dagens Sverige. Ska försöka få det fixat i morgon.

img_1151Apropå i morgon, det är då vi säger Hello November.. Hoppas vi har samma tur med vädret i november som vi haft i september och oktober. November kan ju annars vara en sådan där månad som kan vara hur som helst, grå, regnig, mild eller till och med snörik och lite solig. Antar att vi haft vår beskärda del av tur med vädret så att November blir en sådan där värsting månad med bara regn, grått och trist. Är nog bäst att jag förbereder mig med de där gummistövlarna trots allt.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.