Stalker..

img_1168Det var visst inte idag Poddavsnittet med Drivet och intervjun med Michaela Forni.. Ska i stället lyssna på Stalker av duon Lars Keppler.. Produktiva minst sagt..

Kan ju verka lite vågat att lyssna på den när man bor själv på ett hotell. Speciellt som jag för cirka 2 timmar sedan hörde att det var någon inne i huset.. Ringde desperat till Gemet som fick ta Anders (maken) med sig och åka upp. Jag vågade inte sticka ut näsan genom hotelldörren och hundarna skällde varnande.. Ingen blir ju rädd för dem de är ju översociala så det var mig de varnade eller ville göra uppmärksam på att något inte var som det skulle.. Nu var det som tur var inga inbrottstjuvar utan kökschefen som var här med en kompis för att använda vack-maskinen (säkert felstavat). Hur som helst så var det ju minst sagt en lättnad.. Hoppas jag kan sova, ska ju bo här flera nätter..

img_1171På söndag är det väl Fars dag.. Måste kolla om Pappa är i Sverige eller Marbella. Inte för att han är den som gillar Fars dag för presenter eller så men om han är hemma kan jag ju bjuda honom på middag. Det uppskattar han nog mer än en slips:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.