Påven & Drivet..

img_1163I dag, 20 minuter för tidigt – inga divalater där inte, landade Påven i Malmö. Han verkade vara på gott humör och pratade glatt med både folk på flyget och på stan enligt media. Tänk så stor han är för alla riktiga katoliker, finns nog inget att jämföra med för oss svenskar (om vi nu inte råkar vara katoliker). Statsministern & Alice Bah Kunkhe var på plats i tid så det kunde möta upp honom trots den tidigare ankomsten. Inget långvarigt besök, åker väl vidare i morgon.

Har precis varit ute i blåsten med Tintin och Karisma. Tintin är en liten ”fegis”, vågar inte gå upp för trappan och blir rädd om man försvinner ur sikte. Om Karisma är med är det OK så de klarar sig själva tillsammans men Tintin skulle ALDRIG klara att vara helt ensam några timmar utan att vara konstant livrädd. Han hade det nog inte lätt under sina tre första månader i livet innan han kom till sin bästis Karisma och ett tryggt liv. Usch, vad hemskt det är med djur som far illa under sin uppväxt. Precis som med barn sätter det sina spår som man måste jobba med, alltid ge Tintin maximal trygghet är superviktigt.

img_1167Ikväll tänkte jag lyssna på podden Drivet som i den här veckans avsnitt har Michaela Forni som intervjuobjekt. Företagsam ung tjej, bloggare och som nu även börjar sin bana som entreprenör.

img_1150Har påbörjat #projekt365. Måste skriva lite med jämna mellanrum. Andra går i terapi och jag skriver, inbillar mig att det för mig är bättre att skriva än att gå i terapi. Projekt 365 heter det för att jag har givit mig själv 365 dagar att bli klar. Hade jag sett det som ett prio projekt hade det kanske hetat Projekt 60, men jag ser det inte som något annat än en sak man behöver vid sidan om och helt utan press. Projekt Solröd däremot kommer verkligen hanteras som ett projekt med tidsplan, deadlines mm. Det ser jag inte som något typ av hobbyprojekt utan det ska göras på riktigt. Men eftersom jag inte har tid att starta upp det förrän till jul så får hobbyprojektet vara min ventil och terapi så länge.

img_1152Underbar bild, även den slugaste räv har ett hjärta när det kommer till kritan.. I alls fall vissa..

Kram

2 reaktioner på ”Påven & Drivet..”

  1. Du är mitt bästa stöd och pepp! Jag har börjat skissa på projektplanen och synopsis till i första hand Ekerlids förlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.