Nu ska den bort..

img_1134Jag vet att detta inte är normalt men jag fullständigt hatar kaffebryggare. Speciellt den som står i mitt kök, ser ju nästan ut som något tekniskt otyg och tar plats & förfular hela intrycket av köket. Bredvid monstret står ytterligare en liten lagom kaffemaskin. Den får stå kvar med det stora monstret åker in i ett förråd. Det behöver knappast tilläggas att när den en gång i tiden inköptes var det inte jag som gjorde det..Den är säkert väldigt bra och brygger hett kaffe och allt annat på bästa sätt men det hjälper inte, den är för stor och ful i det här köket. Kommer känna mig så nöjd när den är borta och köksbänken kommer ge ett mycket renare och finare intryck.

img_1122Bläddrade igenom lite tidningar på Readly. Den nya tidens regnkappor har verkligen utvecklats. Den blåa från Ilse Jacobsen till exempel, trenchcoat och regnjacka i ett. Smart och när man tänker efter så är det konstigt att detta inte gjorts långt tidigare. Det är samma sak pp paraplyfronten, där händer det oxå jättemycket nu och massa nya snygga och smarta paraplyer kommer ut på marknaden. Själv har jag en jättefin regnjacka inköpt pp Bornholm, kanske inget jag sätter på mig till kostym men kan absolut användas i alla möjliga väder..

img_1026Hur skönt såg inte det här ut? Riktigt ordentligt skönt faktiskt. Längtar till semester och har nu bestämt att semester blir det när julborden är över. Sista dagen för julborden är den 18/12, sedan är det alltid lite efterarbete och sen så är det semester & lång julledighet.. Då kan jag gå på ledighet och känna att jag är i kapp, behöver jobba lite med det löpande så att jag inte kommer efter igen men det är inga problem. Att bara vara ledig 100% av tiden är inte nödvändigt på något sätt. Ska komma igång ordentligt med skrivandet då också. Men som sagt då är det ✔️ som gäller på en massa saker.. Är fortfarande otroligt trött så i dag fram med vitaminburkarna och söndagsritualerna med veckoplanering och ta hand om mig själv tiden med ansiktsmask mm.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.