Clouds 1.0

img_1136Sådärja, då var den borta. Undangömd i ett förråd och genast känns det bättre. Nu ska här göras kaffe med skummad mjölk i en maskin som inte ser ut att ha kommit från yttre rymden. Nu dricker ju inte jag kaffe, men mina gäster kan ju vilja ha:) Själv får jag ju mitt kofferin via Coca-Cola och så tycker jag såklart mycket om te. Alla möjliga sorters te, helst i lösvikt och inte tråkiga påsar. Inbillar mig att det är godare. Så den vita burken innehåller alltså te och den rostfria kaffe.. Men med den här maskinen kan man ju göra cappuchino och det gillar jag så kommer nog minska på Coca-Cola intaget och övergå till lite kaffe då och då. Nu har jag bara den bortre delen av den väldigt långa köksbänken att rensa så att det blir ordning och fint där oxå. Brödrosten kommer få stå kvar.. Den är inte så ful och det är dessutom väldigt opraktiskt att plocka upp och ner den från något skåp eller låda var och varannan dag. Ser ju lite kalt ut men har en plan för den vita ytan ovanför kaklet..

img_1137Det här är en av Efva Attlings nya ringar Clouds, finns i guld och silver. Jättefin tycker jag. Kan kanske hamna på önskelistan till jul, silvervarianten alltså. Men det beror ju lite på hur jag kommer fira julen.. Fast å andra sidan firar jag den själv kanske Tintin & Karisma kan ge den till mig för det blir ju en rätt ”billig” jul då. Inte massa pengar på julmat och annat.. Har lite svårt att bestämma mig hur jag vill ha det som ni märker så vi lämnar helt enkelt ämnet. Men ringen kan jag ju ha kvar i tanken.. Finns lite symbolik i det..

img_1141Har inte börjat duka till mina söndagsmiddagar men har påbörjat inbjudningskorten. Tycker om att det blir lite personligt och så är det rätt kul att få en inbjudan per post. Ska göra klart dem i veckan, tänkte hinna med två middagar innan julborden på Fredriksborg drar igång. När de börjar har jag inte en chans att vara ledig var sig någon fredag, lördag eller söndag. Jag har även packat iordning sju försändelser som ska postas i morgon till mina Tradera köpare. Nästa omgång annonser slutar i morgon kväll och då är det snart dags att lägga upp lite nya. Första inköpet till mig själv blir den där svarta ”allt i ett” mysdressen från Rituals och så några doftpinnar med tillhörande dofter. Känns ju som att få shoppa gratis:)

img_1139I morgon är det först en kort sväng till stan för att införskaffa en sak som jag behöver för att prata vidare om något med Ulrika. Mer om det kanske följer.. Sedan ett arbetsmöte som lär ta några timmar.. Sedan är det dags för mig och hundarna att flytta in på Fredriksborg där vi ska bo i ett antal nätter. Vi ska lyxa till det för oss och bo i Gemaket så att vi har gott om plats:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.