Magnus Carlsons dag..

img_1117Härligt solig lördag i skärgården.. Åkte hemifrån vid 12-tiden, till Fredriksborg. Bra bokat och Gemet och jag jobbade ihop. Fick skjuts hem av Joar som jobbar i köket och som fick sitt körkort igår:) Kvällen gick bra och som vanligt hade vi massa trevliga härliga gäster. En salig blandning av par, 80-årsfirande med närmsta familjen och tjejgänget som hade egentid. Kom hem vid 22.30, så ingen jättesen kväll i kväll.

img_5797Missade ju Så mycket bättre ikväll. Det var ju Magnus Carlsons kväll och jag antar att den var rätt känslosam. Han förlorade både sin mamma och pappa inom loppet av ett år och är dessutom ensambarn. Jobbigt.. Träffade hans föräldrar kort en gång och hans pappa upplevde jag som en riktigt trevlig person med glimten i ögat. Jag måste se avsnittet på TV4 Play under veckan och även det första avsnittet som jag ju oxå missade..Hoppas Danny gör bra i från sig för han har ju en hel säsong med egen krogshow på Hamburger Börs att sälja ut biljetter till.. Biljetterna är släppta men har ingen aning om hur det går, med biljettförsäljningen alltså. Läste däremot att familjelivet går bra:) Han & Molly ska tydligen bli föräldrar..

img_1110Det ser jag fram emot att göra, inte just morgondagen som sådan utan snarare framtiden. Affärsplanen för 2017, men det kan jag inte börja med på allvar förrän allt annat är i kapp. I morgon ska jag göra något så otroligt ostimulerande som att gå igenom ca 25 sidor med olika poster från Ernst & Youngs bokföringsbyrå. Jag har bara ett enda råd när det gäller bokföringsbyråer; anlita inte Ernst & Young.. Dom är för stora, har för hög personalomsättning, tar hutlöst betalt och för att få ihop bokslutet får du själv lägga lika mycket tid som om du gjort allt själv från början. Kanske något överdrivet men inte mycket. Nu gör jag bokföringen själv och det tar i och för sig och påverkar att jag inte kommer i kapp lika snabbt men jag vet i alla fall att jag inte har 100 poster på OBS-kontot för att jag inte fattar vad jag gör och att jag slipper oändligt med kontroll- och genomgångsarbete vid bokslutet. Sedan gillar jag ju inte bokföringsarbete speciellt mycket och då jobbar jag snabbt för att bli klar, hög effektivitet med andra ord och en jäkla massa pengar insparade. Pengar jag kan investera i en rolig framtid istället för att öka resultatet pp sista raden för Ernst & Youngs bokföringsbolag.. Dom tjänar pengar så det räcker..

img_1119Så är det ju söndag i morgon. Veckoplanering och ny To Do lista med andra ord.. Något från den här veckan kommer tyvärr följa med till nästa veckas lista. Men så blir det i bland. Sedan är det ju dessutom byte till vintertid oxå, som tur är ställer telefonen om tiden automatiskt för just det där med sommar- och vintertid har jag galet svårt att lära mig..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.