Hello New month again..

img_1105Tyckte det var typ nyss som man sa Hello October, om man nu är sådan att man hälsar varje månad välkommen vilket nog tillhör ovanligheterna men ändå.. Nu kan man börja förbereda sig på att hälsa november välkommen, på tisdag, känns helt overkligt. Tror aldrig en månad gått snabbare än just den här oktober månaden. Man kan ju hoppas att de övriga mörka månaderna rusar fram lika snabbt så att vi snart kan säga Welcome Spring..

img_1107Man kan ju oxå önska att man haft massor av tid och inspiration till att göra så här fint vid entrén och på terrassen hemma.. Får nöja mig med att jag åtminstone fått lite Ljung vid entrén så att det i alla fall ser liite trevligt ut. Skulle behöva utöka det rätt rejält och framförallt på altanen för att jag skulle tycka att det var fint på riktigt men för tillfället får det duga som det är.. Iinomhus är det i allafall väsentligt bättre och ännu bättre blir det när jag fått iordning mitt arbetsrum och packat upp några gröna flyttlådor. Men de senaste typ sju dagarna har jag varit så otroligt trött, jag får bara inte tupp energinivån där den bör och faktiskt måste vara. Fran med vitaminerna, promenader med hundarna så att jag får frisk luft och så den ständigt återkommande maten.. Måste bli bättre på på matintag och vad jag äter och så sömnen så klart. Ett jäkla gnällande på mig, det får det vara slut med nu.. Det är ju bara jag själv som kan göra något åt det och hur svårt kan det vara, om man verkligen vill..

img_1111Annars kan jag rapportera att jag läste Blondinbellas blogg, hon är på höstlovssemester i Dubai. Hittade ett par örhängen från Tiffany & Co som hon slog till på och köpte. Ja, framgångsrik och duktig är hon verkligen, precis fyllda 26 år.. Det som är viktigt att tänka på när man ser tex örhängena, businessklass platserna eller hotellet de bor är (i alla fall för mig):

  1. Allt man tar i blir inte guld, under hennes 11 år som entreprenör så har hon oxå kört i diket. Tagit sig upp igen, lärt sig av sina misstag och gått vidare med nya projekt.
  2. Fokus. Även om hon nu har flera företag så startade hon inte alla projekt samtidigt. Struktur. Som tvåbarnsmamma måste hon ha struktur för att få ihop livspusslet.

Det här gäller självklart inte bara Blondinbella utan säkert 85% av alla kvinnliga entreprenörer (män oxå men de har lite svårt att vara mammor)..  Vad vill jag ha sagt med det här? Inte att jag drömmer om guldörhängen från Tiffany & Co utan att det är viktigt att fokusera, prioritera och att ta lärdom av andra. LÄra sig av sina misstag och självklart av det man gjort bra. Men utan två saker kommer man aldrig att lyckas Fokus & Passion!

img_1109I morgon är det stängt på Fredriksborg. Det innebär följande för mig:

  1. Administrationsarbete hemma
  2. Packa upp minst en grön flyttlåda
  3. Förbereda inbjudningskorten till mina höstmiddagar.

Nu har jag det på pränt så då måste jag leverera:) Kommer köra söndagsmiddagar, dels för att det är något mysigt över det och sedan för att jag har svartnat vara ledig på fredagar och lördagar just nu..

Kram 💚

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.