Bryta trenden..

img_1069 Det här har inte varit årets bästa vecka, så nu är det dags för ett trendbrott! Tröttheten har hängt över mig och inte blev det lika mycket gjort som jag önskade den här dagen heller. I morgon möte 09.20 och sedan efter det får det helt enkelt bli ett trendbrott och upp med humöret och in med lite färggladhet.. Bestämmer mig för det och så får vi hoppas att blir så..

img_1070Weeping Willows ska ha en konsert i Globen! Den sålde slut så snabbt så att de fick sitta in en extra föreställning. De är så kul och de är så värda det 💚

img_1068  Lyssnar just nu på Daniel Redgerts podd där han intervjuar superbloggerskan Alexandra Kissie Nilsson. Galet vad de tjänar pengar.. Hon lägger typ 50 000:- i månaden på kläder, hår och make up noll eftersom allt det sponsras. De kan få typ hur mycket som helst för ett blogginlägg mm, verkligen nya intäktsströmmar nu för tiden. P3 dokumentärs program den här veckan handlar om Clinton/Lewinski affären så det kommer jag lyssna på..

img_1007Nu in med lite flärd i vardagen. Ska börja med att boka in barterdealen med naglar och fransar, köpa den där underbara mysdressen från Rituals och fortsätta rensa i garderoben.. Tradera – Money in ger Money out = lite mer flärd & umgänge..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.