Drevet går.. vidare..

img_1045Ja, då har någon hittat ytterligare en intyg från Mona. Ett intyg för MMA killen ”The Mauler” som tydligen har en misshandelsdom men ville åka till USA. Mona skrev intyg, han kanske haft en dom och för övrigt varit hur skötsam som helst och hon har väl då i all välmening skrivit ett karaktärsintyg. Vad vet jag.. Men att hon i samband med detta får gratisbiljetter värda ett par tusen till någon MMA gala där borde hennes sunda förnuft trätt in.. Men det gjorde det tyvärr inte så det lär letas vidare och grävas ytterligare..

I dag har solen visat sig igen, skönt att slippa det gråa trista utanför fönstret.. Tvättar och får lite gjort men inte så mycket som jag borde. Känner mig lite hängig i dag oxå, håller kanske på att bli sjuk..

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.