Jag har alltid känt mig oönskad..

img_1023Vänta lite nu.. Jag har full respekt för att barn som växer upp under trasiga och destruktiva förhållanden på olika sätt tar skada av det. Viss styrka kan också komma ur det men det är inte värt det för den smärta, skada eller vad det nu kan vara man fått stå ut med under sin barndom. Jag själv har haft en väldigt grundad och trygg barndom så jag ska väl inte sitta här och tycka men det gör jag ändå.. Den 41-åriga kvinnan i Arboga som ju verkar mer än ond påstår sig nu ha känt sig oönskad som barn. Var det därför hennes man dog under väldigt mystiska omständigheter, kort därefter träffat och inlett ett förhållande med en 18-åring som hon sedan manipulerar att ha ihjäl hennes föräldrar. Nu överlevde mamman men är svårt skadad (om jag nu läst/kommer ihåg rätt) men pappan dog. Kan detta vara ett resultat av att hon kände sig oönskad som barn – berättigar det en till att få bete sig hur som helst. Självklart inte, men tydligen tycker vissa att man kan skylla allt på sin barndom eller någon annan. Det egna ansvaret är liksom inte relevant eftersom det är så synd om vissa.

img_1028Det var inte heller riktigt den hemske mannens fel, han som hotade och misshandlade sin fd flickvän Lotta till döds. Varför inte? Nej han var ju svartsjuk, full och drogad. Som om det skulle utgöra någon slags ursäkt för hans vidriga beteende.. Tingsrätten dömde honom i dag till livstids fängelse och jag hoppas han har skam nog i kroppen att inte överklaga domen. Men det har jag ingen förhoppning om..

Eftersom jag känt höstdepp typ hela dagen så jag tillbringade tid i badrummet med ansiktsscrub, ångade ansiktet över en stor kastrull med kokat vatten, tvättade håret och gjorde inpackning. På med ögoncreme och nattcreme så förhoppningsvis kommer jag vakna och känna mig pigg och utan höstdepp i morgon. Lyckas hålla i fil och Kelloggs Special K rutinen mer eller mindre varje dag.

I morgon är det jobb på Fredriksborg som gäller, ett gäng timmar där och ett gäng timmar hemma. Vill bara sätta check, check, check och komma vidare till nästa steg. Sedan måste jag planera in något kul i kalendern oxå, behöver inte vara något avancerat men något som ger energi..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.