Höstdepp..

Inget blev ju som jag tänkt mig i går, eller inget var väl att överdriva för en del blev ju trots allt gjort. I dag är det ungefär som den där låten om det stora vemodet som rullar in. Regnet är konstant liksom den tunga gråa skyn, blir bara trött.. Får gjort lite i dag också men sedan får ”höstdeppet” vara över.

img_1008

Finns ju massor av vackra & mysiga saker med hösten också så får tänka på det i stället för grå himmel och regn. Har ju jobbat så mycket så jag har ju inte haft semester och heller inte gjort något kul på evigheter så det påverkar väl också mitt tvådagars höstdeppande antar jag.

img_0966Får ta och skapa lite GLOW helt enkelt. Då menar jag att göra ett ordentligt hemma SPA i kväll. Skrubba kroppen, ansiktet, ansiktsmask så att man känner sig bättre. Det är som med myskläderna hemma, är man grå & trött så mår man sämre. Hårinpackning oxå, ej att förglömma och sedan på med en fin mysdress så kommer allt kännas bättre och det tunga vemodet rulla bort..

Kram


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.