Tänk om..

img_0960…man skulle komma hem från jobbet en dag och hitta en hel leverans av presenter så där bara utan att man hade minsta aning. Det hade varit något det.. Inte. så mycket för själva sakerna, jo kanske lite, utan mest för att det var någon som ville uppskattning eller göra en glad så här i det trists höstvädret.. Drömma kan man ju alltid:) Kommer ju inte ens hända till jul eftersom jag mer och mer lutar åt att fira själv. Börjar ju låta som någon slags eremit men riktigt så illa är det inte..

img_0962Allt är välstädat och fint hemma som det ska vara som en bra start på veckan. Hatar att börja en vecka oorganiserat eller stökigt oavsett vad det gäller. Det som ska fixas vidare i dag är lite tvätt sedan är allt precis som det ska vara. Har till och med fixat lite Halloween dekoration med pumpor & ljus. Det som jag bara har såå svårt att bli klar med är att organisera arbetsrummet. Antagligen för att det är ett gäng gröna flyttlådor som ska tömmas och sorteras, det är så himla mycket papper. Men när det väl är avklarat så kommer det bli riktigt fint och funktionellt även i arbetsrummet.

img_0451Har nu fått offerten från Löwengrip Care & Colour med riktigt bra priser. Det är ju ett svenskt varumärke, tillverkning i Sverige och det är en ung driven tjej som står bakom konceptet (Blondinbella, men det känns inte rättvist att kalla henne det längre på något sätt) så jag kommer köra på den produktserien på hotellet. Produkterna har dessutom fått riktigt bra recensioner. Har väldigt lite produkter från Lilla Bruket kvar så kommer behöva beställa den här veckan och sedan byta ut allt på alla rum nästa vecka.

img_0963 Nattsömnen var rena katastrofen i natt igen.. Men lyssnade klart på hela Denise Rudbergs bok, den får en 3:a i betyg av mig. Helt ok att lyssna på men inget man direkt minns efteråt. I kväll ska jag lyssna på Värvet och intervjun med Anita Schulman och förhoppningsvis hitta en ny och bra bok att lyssna på.. Dessutom ska jag kontakta Linda om den där barterna med naglar & ögonfransar..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.