Did not make it happen..

img_1004Make it happen, som det så fint står på den lilla tavlan på bordet har jag verkligen inte lyckats med i dag. Hade ju stora ambitioner på hur himla bra den här veckan skulle börja, men allt blir inte riktigt som man tänkt sig alla dagar. Helt värdelös har jag inte varit men långt i från nöjd med vad som kunnat checkats av på listan. Har hur som helst lyckats få till det så jag kan låna en dator så att min kan lämnas in på lagning. Gjort klart en barter med gellack och ögonfransar samt ett gäng saker till.

Jag går ”all in” på att sälja på Tradera nu och la upp fem nya plagg i dag. Nu har jag över 20 olika annonser ute, och summan tickar stadigt uppåt. Nöjd.. Tror att det åker upp någon annons i morgon oxå, skönt att få rensat.

img_0961På torsdag är det pumpa dags, dvs dags att köpa in lite pumpor som dekoration. Kommer inte ha massa annat Halloween skräp på Fredriksborg utan bara olika pumpor och ljus. Keep it simple, brukar oftast bli finast då. Själv har jag en härlig fredag med mötesstart 09.20, läkaren 16.00 och sedan full fart ut mot Fredriksborg och jobba i driften. Fullt i helgen. Nöjd.. 

Så även om jag misslyckats med stt få allt gjort så är jag i alla fall nöjd över vissa saker..

img_1002Kan verkligen inte skryta med några långa härliga promenader med Tintin & Karisma i dag. Förvisso har vi varit ute fyra gånger, men typ ut och in igen. Varken jag eller dom har haft någon lust att vistas ute. Har heller inga bra skor att promenera i, mina träskor ”åt” eller snarare bet hundarna sönder. Gummistövlar är det som behövs nu, tror jag kan ha ett par i Vitemölla annars måste jag nog köpa nya för att klara höstens hundpromenader. Tänkte ju först på röda men tror nog att det är lite roligare och glammigare i lack-aktiga gummistövlar. Man måste ju inte vara ful och sätta på sig det sämsta man har när man ska ut med hundarna.

img_1011Älskar hortensior och soeciellt den här färgen nu på hösten. Även om jag kommer vara borta mycket i helgen så ska jag när jag är hos läkaren i stan köpa en eller två snitt hortensior så att det blir riktigt fint här hemma. Kommer ju ha ett par timmar att slå ihjäl på fredag mellan morgonmötet och läkartiden klockan 16.00. Får hitta på något vettigt att göra under de timmarna..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.