Bad timing & tvål..

img_0958Riktigt så här illa ser den väl inte ut, men fungerar som den ska gör den inte. Skärmglaset har börjar spricka och själva ”nedfällningsdelen” har hakat ur helt. Konsekvens: Datorn lever sitt eget liv och gör mig halvt handikappad, det är bara en tidsfråga innan jag är helt handikappad. Att lämna in den på lagning får jag först och främst ta en offert/kostnadsuppskattning på och sedan måste jag låna någon dator för jag lär få vänta några veckor på att få den befintliga lagad. Det enda jag behöver ha i den lånade datorn är microsofts program och internet. Bokföringen gör man ju genom att logga in och så ligger det lagrat i något moln någonstans.. Tur är väl det för annars hade tidsplanen verkligen gått åt pipan.. Måste lösa det där med dator senast tisdag. Extremt dålig timing på en trasig dator kan jag hur som helst konstatera..

img_0451 img_0952Tänkte tänkte byta ut Lilla Brukets produkter på hotellet.. Vi har förvisso bra inköpspriser men tycker att det börjat bli lite problem med deras pumpar på framförallt tvålen. Sedan måste jag säga att schampot lämnar en del övrigt att önska, håret blir nästan lite svintoaktigt och det är ju allt annat än bra. Men det gäller mest människor med tunt hår för dem med tjockare hår fungerar det väsentligt bättre. Hur som helst så har jag tagit in offert från Löwengrip Care & Colour men snabba på att prestera en offert har de inte varit.. skickade en påminnelse ikväll.  Slängde även iväg en förfrågan till Rituals i dag så får vi se vad de svarar..

img_0951Rituals har ju oxå väldigt fina och bra doftstickor som man kan ställa på de olika rummen. Inte för att vi har något problem med de dålig lukt men ibland när ett rum står tomt ett gäng dagar så kan det ibland lukta lite instängt kanske. Vi säljer ju produkterna också i vår lilla hotellshop och säljer en del av både tvålar, bodylotions, the och annat. En bra liten sidointäkt..

Har som sagt svårt att sova i natt igen, det börjar bli riktigt jobbigt.. Denise Rudbergs roman håller mig sällskap för Tintin & Karisma sover som stockar ❤️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.