Linslöst..

img_0937Nu är problemet med linsen löst, så skönt. Det var precis som jag misstänkte så att jag hade lyckats få in två linser i samma öga. Hade turen att en ramlade ut av sig själv och så var det problemet löst. Har haft otroligt lite problem med linserna det senaste halvåret, det går liksom i perioder där jag i bland har problem med dem var och varannan dag. Sedan kan det plötsligt gå ett halvår eller så utan att jag inte ens märker att jag har några linser överhuvudtaget. Kanske mitt ständiga och flitiga användandet av läsglasögon är en bidragande orsak som hjälper till..

img_0939Söndagsmiddagen var både trevlig och god, åt som en häst typ. På hemvägen stannade jag till vid Konsum och köpte lite småsaker som tex snus, tvättmedel och annat som man inte klarar sig utan. De har byggt om på Konsum i Hemmesta och har nu även självbetäningskassor som jag testade för första gången, särskilt modern är jag inte alltid.. Blev lite sugen på choklad när jag kom hem och ångrade att jag plockat ner en chokladkaka eller mintchokladrulle i kundkorgen. Men har ju knappast choklad ”top of mind” när jag är i en matbutik eftersom jag väldigt sällan äter choklad.

img_0944Lyssnar just nu på Veckans Bläcka med Jennie Hammar och Karin Bastin som båda bor i Los Angeles. En bra podd helt enkelt, inte flamsigt och kul att lyssna på. Så om ni vill hitta en ”tjejpodd” utan flams så rekommenderar jag som sagt Veckans Bläcka, nytt avsnitt varje torsdag.

img_0941Har ju inte fått till det med att kolla möjligheten med en barter med Linda för naglar & fransar. Kanske skulle ta mig i håret och få det gjort i kväll.. Har i stället fixat med naglarna själv nu ikväll så nu är de åtminstone någorlunda fina. Går ju inte att jämföra med när Linda gjort det med gellack så klart, but good enough..

img_0942Nu är det typ två månader kvar till jul. Innan vi vet ordet av så är det julafton. Är ni sådana som planerar långt i förväg vad ni ska ha på er på julafton och att det mer eller mindre måste vara en röd outfit? Sådan är verkligen inte jag. Men det beror nog mest på att jag inte längre tycker om att fira jul. Stressen innan, allt omkring och man är trött som en örn på julafton. I år har det pratats väldigt lite om julfirandet. Jag är fortfarande lite inne på att fira jul själv, men det får väl vridas och vändas några varv med även andra än mig själv innan julfirandet spikas.

Det har tickat upp ett par rejäla snäpp på Tradera i dag. På torsdag är auktion ett slut och innan dess lägger jag nog inte upp något nytt. Ska ju hinna organisera och skicka ut allt också när auktionen väl är slut. Det tar inte världsmycket tid men i alla fall en del tid. Om jag verkligen rannsakar vad jag använder i garderoben så är det en hel del till som jag kan sälja av och det utan att jag kommer sakna det direkt. En del saker hade jag kanske gärna behållt men de har blivit för små och då är det ju noll ide att behålla dem..

Nu ska jag skämma bort Tintin & Karisma lite med korv, typ bland de bästa de vet. Sedan göra ”ansiktsritualen” och efter det hoppa i säng och fortsätta lyssna på Denise Rudbergs senaste bok. Hoppas somna i tid så att jag vaknar utvilad i lagom tid, redo för att ta tag i en ny arbetsvecka full med uppgifter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.