Längtan & väskan..

img_0887Kollade för skojs skull lite snabbt priset på väskan här som jag som sagt tycker är galet snygg. Cirka15 000kr får man plocka fram för att få bli ägare till väskan. Det ska jag självklart inte göra och inte ens om jag haft ett riktigt påfyllt bankkonto. Inte value for money helt enkelt..

img_0904 img_0905Som en jämförelse kan jag berätta att jag med bred marginal fått in pengar så här långt på Tradera auktionerna för att tex köpa någon av de här väskorna. Vilken tycker ni är snyggast? Vet inte ens om jag köper någon av dem men något alldeles till mig själv ska jag lägga Tradera pengarna på.. Velar mellan lite allt möjligt, som tex en vinröd väska men jag vet inte. Väskor är min favorit accessoar, att byta till dagens kläder förhöjer hela din ”outfit”. Det jobbiga kan vara att flytta grejer mellan väskorna så då får man ha ett litet system för det,  något jag inte alltid lyckas med. Ibland, speciellt i lite större väskor, blir det nästintill omöjligt att hitta någonting..

img_0902Nu har Jimmie Choo (ni vet han med de urdyra skorna)  även lanserat ”parfym” Snygg design och om den inte är allt för dyr kanske det kan vara något att önska sig i julklapp. Men en bra ide är väl att ta sig ett luktprov först för bara för att man är bra på att designa skor betyder det ju inte per automatik att man är duktig på att ta fram dofter som faller mig i smaken..

img_0912Kjolar typ varje dag efter billiga biljetter ToR till Marbella som funkar jobbmässigt. Har ju varit utan bankkort ett tag pga av att ” någon” slog fel kod tre gånger i rad i en bankomat. Har beställt nytt, fått koden och ett sms om att kortet är på väg. Men kortet lyser med sin frånvaro trots att det där sms:et kom förra fredagen (8 dagar sedan). Verkar ju högst osannolikt att det inte skulle ha kommit fram så jag får nog ringa banken på måndag. Längtar längtar längtar till Marbella, det är ett som är säkert. För att kunna jobba ikapp lite snabbare kommer Madde att hjälpa mig två dagar nästa vecka.. Känns som rena rama lyxen.. 💖

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.