Blåsigt & höstigt..

HÖST, riktigt.. Mörkt, kallt & blåsigt. Kvällens sista dog walk blev nog nytt världsrekord i snabbhet. Ingen av oss hade minsta lust att vara ute..

img_0891Inte världens bästa bild men här är den, New York tavlan som nu äntligen hänger på en av sovrummets väggar.. Den köpte jag för många år sedan på DIS på Humlegårdsgatan och den hängde bland annat på Grev Turegatan när jag bodde där. Den andra tavlan som hängdes upp var min absoluta favorit Ko tavlan som inköptes i Thailand för massa år sedan. Men om man nu ska prata om favoriter så kom jag på att mina två Kinesiska tavlor i Marbella slår allt i favoritväg, dom bara älskar jag mest av allt..

img_0122Det där TM har jag varit tvungen att de upp. Jag inser att jag måste komma lite längre på vägen för att kunna ha den där koncentrationen som krävs. Jag blir rastlös och det blir nästintill plågsamt att sitta där och låta tankarna flyta fritt. Det finns inga tankar som flyter fritt utan bara en stress över att tiden ska vara klar så jag kan sluta. Kanske inte riktigt så men nästan. Det är väl klart att jag skulle kunna hantera det bättre och bättre för varje dag om jag inte gav upp så här lätt men just nu är det så himla mycket som är som störande element så då tror jag det är dumt att tvinga sig till något, bara för att.. Det finns masss andra sätt att hitta det där inre lugnet på som passar mig bättre, i alla fall just nu.

img_0887Hur snygg var inte den här väskan, den kan jag drömma om istället:) Vågar inte ens kolla priset för det kommer inte vara ”value for money” så jag antar att jag får låta Prinsessan Madeleine eller någon annan bli lycklig över väskan i stället. Dessutom är lyckan för en väska rätt så kortvarig, i alla fall i de flesta fall. Men man kan ju alltid önska och drömma om både dyra väskor och annat.. Sådsnt slipper ju Fredrik Eklund, kanske därför han klarar sin TM så galant och studsar upp ur sängen vid 06.30-07.00 varje morgon..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.