Mini semester..

img_0834Efter att gått upp strax efter 07.00 och åkt på möte för att sedan komma tilbaka till Fredriksborg bestämde jag mig för semester.. 24 timmar för att vara exakt, vad man kalla en äkta mini-semester. Var dödstrött så jag började med att sova middag. Nu är jag iklädd äkta myskläder,har lagt mig bekvämt i sängen och ska absolut bara vara.. I morgon vid lunchtid åker jag hemåt för att bo hemma och både jobba lite men också fixa lite hemmapiff. Huset i Vitemölla ska ju tömmas nu före 31/10  och jag vill göra plats för en del saker därifrån.

Det tickar sakta uppåt på Tradera, något enstaka plagg har inte fått en enda bud så på dem kommer jag inte bli rik:) Finns några tydliga favoriter där det är en massa bud och de tenderar att öka ju närmare slutet på auktionen man kommer. Ska lägga upp en 5-7 nya annonser i helgen. Kommer vara ledig från Fredriksborg både i morgon och på söndag oxå. Kommer nyttja tiden väl.. Hoppas jag..

img_0835

Ingen bra hotellsemester utan Coca-Cola så det har jag bunkrat upp med. Egentligen är det väl mer lämpat med Champagne men inte så kul att dricka ensam på vilosemester och dessutom tror jag att jag skulle ångra mig i morgon bitti. Nu gäller det att hålla sig så pigg som möjligt eftersom jag är så grundtrött, men det hoppas jag kommer avta sakta men säkert nu.

img_0801I morgon när jag åker hem så ska jag ta vägen för att handla lite. Nyttig och enkel helgmat, Amelia Jul för lite inspiration till julen på Fredriksborg och blommor till mig själv..  Nu ska det bli jättefint hemma:) Kan kanske till och med hinna sortera upp några gröna flyttlådor från arbetsrummet så att det blir så fint som jag vill ha det, en förutsättning för att trivas att jobba där..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.