Idoljuryn & Denise..

img_0837Kollade med ett halvt öga på Idol. Kanske var för lite för att uttala sig men jag kände inte att det var någon som stack ut direkt. Inget fel på nya juryn men det är tjejen som sticker ut och gör juryn som helhet. Lite för vänligt i och intetsägande i övrigt, i alla fall ikväll. Kommer inte anstränga mig för att se något mer avsnitt och finalen kommer jag garanterat missa för då har vi julbord..

Fotograf Natanael Johansson
Fotograf Natanael Johansson

Har nu laddat ner Denise Rudbergs senaste bok och börjat lyssna. Lite för tidigt att bilda sig en uppfattning men so far so good.. Ska strax stänga av TV:n, sätta i hörlurarna och fortsätta lyssna. Nattrutinen är klar med anisktsvården och vad det mer innebär. Har hittat en grymt bra nattcreme från Mary Kaye – Haft den jättelänge men av någon anledning inte börjat använda den förrän nyligen. Rekommenderas!

img_0840Stämmer väl inte för livet i stort men nu under min 24-timmars mini-semester med egentid är det precis så det känns.  Känner att jag kommer somna tidigt i dag, trots att jag sov middag.. Behöver sömn med andra ord.

img_0836

Helgens blomsterinspiration.. Ni har tid på er att fixa till en sådan här till Halloween. Jättefin, jag ska göra ett försök till Fredriksborg. Till Halloween alltså, eller kanske till nästa helg för då har vi grymt bra bokat..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.