Det går uppåt..

..i alla fall på Tradera, nu är buden uppe i över 1 500:- och det är ju en bra bit kvar på auktionen. Inget av det som jag lagt är något jag har använt på åratal och vissa inte alls så det är ju ett bra sätt att både rensa och få lite shopping pengar:)

img_0810Klippa mig, det står rätt högt på listan. Har nog inte haft så långt hår på evigheter. Behöver i alla fall snygga till det och klippa topparna etc. Har det uppsatt för det mesta nu och det är lite trist. Ska ta och göra en ordentlig inpackning i helgen. Behöver ju inte jobba hela helgen som det ser ut men det bokar ju på hela tiden så man vet aldrig hur det blir..

img_0358Ikväll har vi tretton övernattande konferensgäster som konfererar lite nu på eftermiddagen och hela dagen i morgon. Kan ju låta lite men faktum är att just konferenser är det mest lönsamma vi har, totalt sett. Annars är det självklart en kopp kaffe i all sin enkelhet som har bäst marginal. Men det är ju lite svårt att överleva på gäster som bara tar en kopp kaffe hur stor marginalen än må vara i procent.. Procentmarginal är en så otidsenlig modell för att beräkna sin lönsamhet men det är fortsatt många som använder sig av den modellen.

Nu ska jag ta en riktigt kort power nap innan det är dags att duscha, byta om och gå upp servera middag till våra konferensgäster..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.