Tradera – here we go..

img_0745Då var det check på de tio första annonserna på Tradera, upplagda och klara så nu är det bara att invänta bud. Gärna många sådana:) Ska ta ett varv till i dagarna med målet att få upp tio annonser till. Får se om jag hinner med det annars får det bli nästa vecka.. Ska kolla under kvällen om det kommit in några bud.

img_0746Ligger liite efter med inkorgen oxå, det var ju helt mot mina mål och det nya Get things done så det får jag se till att åtgärda. En ny flip bok ska oxå upprättas i kväll med varje företag/projekts pågående arbeten så att det är lätt att hitta innan det ska arkiveras. Börjar ju bli riktigt strukturerad.. börjar

img_0734Börjar bli dags för en middag i stan. Tänkte ta den med Ulrika för jag har en ide jag vill prata med henne om. Ska se om det går att få till under nästa vecka, det ska jag ta och kolla ikväll. Längtar efter att få ta av mig skärgårds kostymen, klä upp mig lite och gå ut och äta något riktigt gott. Ska nog föreslå att vi går på Portal, Klas Lindbergs nya restaurang vid St Eriksplan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.