Pippi kängor..

img_0738Höstlöv och nästintill Pippi Långstrump kängor ❤️ Önskar jag kunde plocka dem ur bilden och få dem alldeles till och för mig själv. Kängorna alltså, löv har jag så det räcker. Tänkte dekorera med vackra löv till helgen på borden och i receptionen. Varför köpa dyra blommor när det finns vackra dekorationsmöjligheter alldeles runt knuten som är gratis?

img_0723Måste bara komma till rätta med nattsömnen. Somnade ju vid 22 igår för att vakna typ två timmar senare och sedan vara vaken till sisådär 06.30. Inte bra för hälsan och inte bra för arbetseffektiviteten. Fokus med stort F på att rätta till det..

I går röjde jag rejält på vårt lilla kontor på Fredriksborg så nu är det så god ordning det kan vara där, mer eller mindre. Nu gäller samma sak för arbetsrummet hemma, helgens uppgift. I kväll fortsatt administration och så ta hand om tvätthögen..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.