Niohundrafyra kronor..

..är den totala budsumman uppe i nu på mina Tradera objekt. Bud har än så länge kommit på tre av de tio objekten. Lär väl komma mer får vi hoppas..

img_0771Vissa dagar känns lite grå i det stora perspektivet, då gäller det att hitta den där hoppfulla röda bänken, bildligt talat. I dag har varit en sådan dag när man känner att man inte riktigt kommer framåt åt rätt håll. Men det är som med livet i stort, det går upp och det går ner. Nattsömnen på plats så kommer det underlätta ordentligt och ge mer energi. Lite semester på det så är jag nog ”back on track” som jag brukar. Hoppas hoppas att jag kan få till det och komma iväg första veckan i november eller i dess närhet. Måste ju ladda upp för en intensiv julbordsperiod:) Kommer inte hålla öppet över själva julhelgen har jag bestämt. För stor risk att det inte blir fullbokat och så har man bundit upp sig själv helt och hållet.. Nyårsafton kanske man skulle värdera istället, ska räkna på det..


img_0765Underbar annons för Grand Hotel med deras pay off ”Vägra vardag”, skulle gärna byta plats med dem på bilden för en lördag eller så. Men inte för alltid då hade man blivit blasé efter ett tag.. Grand Hotel har troligtvis bytt reklambyrå för de har ett nytt och mycket roligare manér nuförtiden i sin kommunikation..

Det där med ”mys/hemmakläder” är ju ofta och för många någon gammal tröja och mjukisbrallor eller liknande. Det är ungefär samma sak som med de människor som tar med sig gamla avdankade saker de inte vill ha hemma till landet.. Har aldrig förstått det.  På landet ska man väl ha det riktigt bra och mysigt. Menar inte att man måste köpa nytt men man måste ju inte heller inreda med det gamla avlagda/fula som blev över. Inred då hellre långsamt och ta sak för sak allt eftersom plånboken tillåter. Köp på Tradera eller Blocket, där kan fynd göras och skapa ett riktigt trivsamt hem även på landet. Samma sak med mys/hemma kläder, tror de allra flesta byter om när de kommer hem från jobbet. Varför ska man då gå omkring i förvisso sköna men generellt rätt fula kläder? Finns massor av prisvärda kläder att ha hemma, hittade den här på Blondinbellas blogg och den finns i fler färger tex vinrött och mörkblått. Pris: 499:- och du kommer garanterat känna dig väsentligt finare när du lagar mat, tittar på TV eller sitter vid datorn. Klart det finns ännu finare både i den prisklassen och upp till hur mycket som helst.. Slår hur som helst ett slag för att vi ska vara lite ”snyggare” hemma också för då tror jag vi mår bättre..

img_0758På fredag kväll kommer jag med största sannolikhet inte behöva jobba på Fredriksborg. Gemet är ju tillbaka ❤️Då tänkte jag nog göra som ungefär hur många familjer som helst.. Äta tacos och kanske till och med titta på Idol (om nu TV:n känner för att fungera).. Det låter som ett riktigt härligt avbrott i vardagen tycker jag:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.