Bara undrar, med skräck..

img_0787..om detta ens är möjligt att en ”skadad, brölande oxe” som dessutom ser mer än galen ut skulle kunna bli USAs nästa president.. Det är tillräckligt skrämmande att han ens är slutkandidaten. Hillary Clinton imponerar inte direkt heller utan vinner mest på att Trump inte gör annat än slår under bältet. Men det är också så att det är svårt att vara bra och argumentera bra mot någon som är helt ologisk och mer eller mindre galen så hon har inget lätt jobb att duellera mot Trump. Det bidrar nog till att hon framstår som en svagare kandidat än hon i själva verket är, kan man anta och hoppas..

img_0730Sömnen infinner sig inte riktigt i dag heller.. Har hittat en ny moodbild.. Om mitt sovrum såg ut och var så här harmoniskt hade jag säkert sovit som en prinsessa..

Nu får vi hoppas att jag somnar till ljudet av röster från någon ny bok som jag strax ska ladda ner. Hoppas slipa mardrömmar om Donald Trump:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.