Badkarsplankan..

img_9944Nu har jag hittat en gammal bräda i gömmorna, inte lika rustik och fin som den här men tillräckligt bra (tror jag). I helgen har vi inte Minidubbelrummen (de som har badkar) så då kan jag börja med det första. Knut, rummet alltså, får bli det första. Piff i badrum och sedan ska någon ljuslykta in och pläden på sången ut till Orangeriet. Den matchar inte riktigt till färgerna i Knut och vi har behov av plädar i Orangeriet. Sedan hitta någon ny blå pläd till Knut så är det rummet riktigt bra.

img_0664Inte för att jag tänkte ställa till med någon fest men en middag med familjen vore verkligen både på sin plats och trevligt. Det ska jag planera in och bjuda in till, nästa helg kanske kan bli ett bra tillfälle. Lite socialt umgänge middagsolanering och matlagning skulle nog vara välgörande.

I morgon ska de sex utvalda klädesplaggen plus lite annat upp på Tradera. Anledningen till att jag inte lagt upp det jag redan valt ut och fotograferat är att jag har några saker kvar som ska plåtas i morgon. Då ligger allt ute i morgon och allt kan planeras bättre med utskick/leverans bättre än att stopptid är på ett antal olika dagar. Håll tummarna att det går bra:)

Har lyssnat klart på Alexs bok, rekommenderas! Börjat på en ny bok nu och har lyssnat i flera timmar, måste komma till rätta med dygnsrytmen..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.