Två böcker..

img_0665Ett måste att läsa, det händer ju så galet mycket inom sociala medier hela tiden och vem vet vad som fungerar och ger effekt. Tidningsannonseringen bedömer jag som totalt utdöende som marknadsföringskanal, i alla fall i de större städerna. En bok som måste upp på listan att införskaffa helt enkelt..

img_0668Varolina Neurath skrev ju en hyfsat onyanserad bok om HQ härvan som dessutom uppmärksammades stort och vann priser. Den var ”onyanserad” i det perspektivet att den tydligt tog ställning till vad som var sant och inte, vad som var rätt och vad som var fel.

img_0667Nu har det kommit en ny bok HQ Gate som tar det motsatta perspektivet. Den är kanske onyanserad åt andra hållet men framhäver de fel som begåtts som tex att Finansinspektionen tog i från HQ bank sitt tillstånd. Den kommer jag oxå vilja läsa men väntar till jag kan lyssna på den.. Det är en annan sak med arbetsböcker, dem vill jag ha i fysisk form så att man markera och göra egna anteckningar.. Så ett bokinköp alltså.

Var ju i Solna i morse och passerade då Mall of Scandinavia, har aldrig varit där utan bara sett och hört om det enorma shoppingcentret. Gick inte in i dag heller, tycker inte riktigt jag har tid.. Stod ju inte på To Do listan för dagen direkt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.