Fil & K-special..

img_0688Här har man kommit igång:) Filmjölk med Kelloggs Special K. Gott & nyttigt så det ska repeteras dag ut och dag in.

På Toppmäklarna ordnar de en sommarfest i det avsnitt jag ser just nu.. Inte så bra uppstyrt kan man väl säga utan underdrift, men jag antar att det som så mycket annat löser sig och blir en riktigt bra fest. Jan-Emanuel ska sälja sin lägenhet, häftig måste jag säga.. 29 miljoner kräver han. Nio meter i takhöjd men vet inte hur stor den är.. Gigantisk får man väl anta med det priset..

img_0683Här är en lämplig julklapp till Tintin & Karisma så att de kan ha sin packning med sig med lite stil:) Finns sådana här påsar för skor, underkläder, badkläder och allt möjligt en riktigt bra affärsidé. Kopierbar givetvis, bara att ha snyggare design eller lite bättre funktion och kanske hitta nya varianter av användningsområden. Inte för att jag ska ge mig in i nya projekt så oroa er inte:) Nya projekt får vänta, ett bra tag..

img_0669Det kostar att ligga på topp.. Såg den här bilden på Annica Falkengren idag. Nu kanske den är tagen en dag när hon var riktigt trött och sliten men nog sliter ett så krävande jobb på människors yttre (och säkert inre).. Alltid jagas av kvartalsrapporter och aktiekurser, säkert stimulerande jobb hon har men jag skulle aldrig vilja byta..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.