Inspiration & SJP

img_0662Nu har jag gått på det igen.. Hitta energin, släpp stressen i Höstens stora Må bra guide. Vi får väl se om jag lär mig något nytt och blir peppad. Favoriten Sarah Jessica Parker på framsidan också så det inger i alla hopp.

img_0681Dom här förvaringsaskarna tycker jag är såå fina och skulle passa på mitt skrivbord på mitt lilla kontor. Hittade dem på nätet, finns tydligen i Butik Minilla. Ska nog bli min ersättning till det jag säljer på Tradera. En in och en ut principen är att rekommendera både ur miljö- och ekonomiskt perspektiv. Jätteenkelt att sälja på Tradera och inget krångel med att folk ska komma och titta eller hämta utan man skickar det bara..

img_0677Ett underbart sovrum där jag bara känner att man inye kan annat än att sova som en prinsessa.. Stora vackra fönster, harmoniska färger och bara alldeles alldeles underbart.. Nu har jag ju inte ett så stort sovrum men när jag plockar ihop lite av vad jag har så kan jag skapa mer harmoni än vad jag har i dag. Får bli ett inredningsjobb som jag längtar så efter..

Ska sova tidigt ikväll, hoppas det funkar även utan att det sker i drömrummet ovan..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.