Slut på vilodagen..

img_0603 img_0605Avrundade kvällen med att se två avsnitt av Toppmäklarna. Det är riktigt kul att se, speciellt eftersom det är svenskt och då oxå svenska miljöer/bostäder. Nu har jag tre avsnitt kvar att se av första säsongen sedan är det bara att vänta till säsong två börjar sändas. Har ingen aning om när men antagligen efter jul någon gång.  Tone Oppestad var med en kort sekvens (norskan som var med i någon Reality serier om kvinnor på Östermalm och sedan hamnade i fängelse för något ekonomiskt brott). Hon ville tydligen sälja sin lägenhet på Strandvägen, begärt pris 45 miljoner.. Mäklaren fick ett amerikanskt par att lämna bud på 41 miljoner men Tone gav sig inte en millimeter. Just nu, eller då, höll hon tydligen på sin självbiografi. Den kan nog sälja ett och annat exemplar. Någon slags blandning av snygg kvinna, total lyx och mitt i det fängelsestraff som inte riktigt passar in i bilden på något sätt. Kommer nog läsa eller lyssna på den själv..

img_0622Verkar inte gå någon nöd på henne ekonomiskt nu heller, perfekt hår & make up och snygga kläder. Precis som den bild/varumärke som jag tror att hon verkligen vill ha..

img_0626Jag hoppas att jag hinner åka in till stan och mitt lilla kontor och piffa lite. Har hittat en spegel på Fredriksborg som blivit över så den kanske jag tar med. Zebra tavlan och Zebra kudden likaså. Lite små fototavlor oxå och sedan måste jag välja färg på pärmarna. Svarta har jag ett gäng av hemma så jag börjar med dem och kompletterar nog med rosa eller orange efter det. Olika färg för olika företag/projekt så att man har struktur och hittar lätt. Ska bli såå kul att få göra iordning och börja komma igång med lite nya uppdrag (om ett tag). Att åka till kontoret är faktiskt en viktig sak, om man bara jobbar på Fredriksborg fastnar man inte hundra andra saker och om man jobbar för mycket hemma så blir man liksom aldrig borta från kontoret utan både bor och jobbar mitt i allt. Det tror jag inte är speciellt bra..

img_0595Exakt hur pinsam är den här mannen?  Man kan ju inte ta ifrån honom att han framgångsrikt skapat sig en förmögenhet men i övrigt.. Politik borde han verkligen hålla sig långt borta ifrån.. Amerikanarna kan väl ändå inte vara så korkade så att de väljer honom till President. Hillary känns inte heller 100% klockren, färgad av en massa saker så tycker jag att om någon President fru borde bli President skulle det vara Michle (stavar hon så) Obama.

Lyssnar just nu på Style By podden där de ”varnar” för Cliniques trestegsprogram och framförallt ansiktsvattnet som verkligen torkar ut huden och inte gör någon nytta. Så nu vet ni vet om ni använder deras trestegsprogram, kanske har de inte rätt men de beskrev att ansiktsvattnet i princip bara innehåller uttorkande alkohol. Svårt är det att hitta rätt i skönhetsdjungeln.. Nu ska man ha snigelslem i ansiktet som fuktcreme om man har fet hy.. Låter ju inte riktigt riktigt..

Nu lyssna på Alex Schulmans bok en stund för att sedan sova så jag är redo för en ny och intensiv arbetsvecka..

Kram

2 reaktioner på ”Slut på vilodagen..”

  1. Jag såg Michelle Obamas tal häromdagen och det var bland det bästa jag har hört. Gick rakt in i både hjärta och hjärna. Jag tänkte efter det att det inte är omöjligt att det var USAs andra kvinnliga och USAs andra svarta president som jag just hade sett. En timme senare tittade jag på Donald Trump streamad live. Helt osammanhängande, förolämpande och utan detaljer på vad som ska bli bättre. Det är svårt att tro att 40 % av amerikanerna hatar Hillary Clinton så intensivt. Så dumma att de tror på Trump kan väl inte mer än 10 % vara.

    1. Michelle Obama är en fantastisk kvinna och förebild. Om det varit hon som var presidentkandidat hade hon vunnit en jordskredsseger och världen i övrigt hade kunnat andas ut. I helgen börjar jag med synopsis och första utkast projektplan för boken:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.