Not today..

img_0496Inland kommer man till en punkt när man känner att man bara måste få vara ledig.. Kroppen säger till dig ordentligt att nu är det dags för en liten paus. Jag lyssnar på den i dag och kommer göra absolut minsta möjliga. Veckoplaneringen är ju en rutin jag inte kommer avvika ifrån och sedan är det några små jobbgrejer annars är det just ledig jag tänker vara. Att fixa lite med tvätt, naglar, ansiktsmask mm och titta på något mer avsnitt av Toppmäklarna = min söndag 💖

img_0522Läste igenom, lite snabbt, alla recensioner på Booking för Fredriksborg, vi ligger på ett snittbetyg på 9,2 vilket ju är väldigt bra. Det är ju inte alla som lämnar kommentarer när de sätter betyget men om man läser igenom kommentarerna så kan jag konstatera att vi har ett klart förbättringsområde och det är frukosten. Nu är det ju inte ekonomiskt möjligt att ha världens största hotellfrukost när vi bara har 15 rum men jag håller faktiskt med om att den både kan och borde bli bättre. Vår müsli är tråkig, där kan vi göra en egen väsentligt godare och roligare, det är bara ett exempel på vad vi kan göra bättre. Vi kan ta beställning på stekta ägg och bacon för dem som önskar genom en beställningmeny (inte för att det ska kosta extra utan för att det ska smaka tipp topp när det serveras och undvika svinn), våra marmelader kan bli roligare och även vårt bröd. Ja, det är så sant som det är sagt att ingenting är så bra att det inte kan bli bättre. Det får bli teamets gemensamma uppgift (inklusive mig själv) att skapa en ny hotellfrukost som vi kör igång med till Alla Helgonahelgen.  Kommer ha ett möte med teamet i veckan och då får det bli en av punkterna att ta upp.. Själv har jag i alla fall påbörjat frukostlivet som planerat i dag:)

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.