Den perfekta världen..

..skulle omfatta långt mycket mer världsliga saker än jag kommer skriva om nu men i dag är min ego-dag så jag bortsett från allt viktigt och tänker bara på mig själv en stund..

img_0545I den perfekta världen så skulle jag först och främst dela min tid mellan Stockholm och Marbella.. 7-10 dagar per månad skulle jag vara i Stockholm plus hela sommaren. Under de 7-10 dagar som jag nu skulle vara i Stockholm skulle jag dela dem så att jag var i stan 3-5 dagar. Under dessa dagar skulle jag jobba från mitt lilla kontorsrum, hinna med någon trevlig lunch & nätverka lite.

img_0540Resterande del av Sverige tiden skulle jag vara i Skärgården.. Skulle bo där hela tiden tror jag under Sverige dagarna eftersom jag efter att ha tillbringat massor av tid i stan uppskattar lugnet och tystnaden här ute mer och mer och mer..

Under tiden som jag var i Sverige skulle Cynthia & hennes son få ta hand om Tintin & Karisma så att de skulle slippa flyga fram och tillbaka. Jag skulle dessutom inte vara bunden vid att gå ut med dem osv utan kunna planera min tid utan hänsyn till två hundar. Det förenklar vardagen rätt så mycket..

Jag skulle hinna med någon midddag med familj och vänner och umgås ordentligt under Sverige dagarna. Att jag skulle hinna fixa håret och kanske lite annat skulle vara en bonus. Låter väl som ett rätt trivsamt upplägg. Då är målbilden klar:) Tidigare hade jag ju det i princip så här men man måste få struktur på jobb och annat för det blir inte särskilt bra med ett evigt pendlande och brandkårsutryckningar annars vilket blev resultatet förra gången. Så gör om och gör rätt. Sedan får jag se hur det blir, kanske kommer på att jag vill bo i Sverige jämt och åka till Marbella bara då och då. Det är nog det som är det mest realistiska under en bra tid framöver. Pension är ju lite väl tidigt att börja tänka på..

Nybäddad säng, rent & fint så check på det. Check även på ansiktsvård med scrub och ansiktsmask. Naglarna fixade. Veckoplaneringen klar. Redo för en ny vecka alltså. Har fotograferat de fem första plaggen som ska upp på Tradera, ska bara lägga upp dem oxå så kan jag sätta check på det med. Vilat har jag oxå hunnit med och lyssnat på någon podd. Den lugnaste och skönaste söndagen på evigheter helt enkelt..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.