Thailand..

img_0504Alla som besökt Thailand vet hur fantastiskt vackert det kan vara, framför allt om man undviker de värsta turistorterna. Maten är gudomlig och människorna så vänliga. Det är väl sinnebilden så där generaliserat av Thailand. Jag har varit på flera olika ställen i Thailand och min favorit är Krabi. Tillbringade nästan tre veckor där efter delningen av Cloetta Fazer. Magiska veckor med sol, vila, underbara middagar på ett riktigt härligt hotell. Det var sista gången jag var i Thailand, men kommer säkert återvända någon gång..

img_0505 img_0506Alla som varit där vet också hur otroligt mycket det Thailändska folket älskar sin Kung. Han är så avgudad och älskad av typ alla så nu när han gått bort är sorgen antagligen oändlig. Läste idag att de till många turisters stora förtret stoppat alkoholförsäljningen i affärer. Plastskynken hänger för och ingen får köpa alkohol. Det är väl klart att de flesta turister gärna köpt sig ett par öl eller några flaskor sprit och festat loss men samtidigt tycker jag att man måste respektera att det är svårt för det Thsiländska folket.. Inte blir det lättare av att se fulla turister festa loss så några dagar av semestern kan man väl klara sig.. Tänk vad kroppen blir tacksam, tycker de kan passa på att göra sitt årliga bokslut eller göra något annat vettigt än att festa..

img_0510I dag har jag skickat iväg en offert på en konferens dör de ska komma med helikopter och åka hem med stridsbåt. En koncernledning på 13 personer. Går uppenbarligen bra för det företaget.. Har även fått fem andra konferenser inbokade de senaste dagarna och julbordsbokningarna tickar på ordentligt 💖 Bra helg har vi haft nu också, gick bra att jobba ikväll och hann inte känna mig som en tung elefant:).

img_0509Älskar den här outfiten, framför allt tröjan och färgen pp skorna. Det är så snyggt med ”Burgundy” tycker jag. Pumps däremot känns inte direkt som något användbart överhuvudtaget ju under hösten/vintern. Skulle bli kaos efter en kvart om jag jobbade i den klackhöjden. När jag var ung var det inga problem alls med den saken, kunde springa runt åtta-tio timmar utan problem i high heels. Kanske därför mina fötter är lite problematiska i dag..

I morgon är det söndag och det innebär förutom vecko-planeringen för nästa vecka även tvätt, lite städning och ut med lite på Tradera. Har tjatat om det länge men har inte kommit igång så jag ska försöka få till det i morgon.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.