Körsbärsträdet..


img_0435Det pratas ju och har pratats i åratal om tidningsdöden.. Det som är lite märkligt i det sammanhanget är att tidningshyllorna typ aldrig varit så fulla av olika typer av tidningar. Antalet inredningstidningar är ju hur många som helst, mattidningar och livsstilstidningar generellt har väl oxå ökat i antal. De säljer väl mindre exemplar per tidning än tidigare och papperstidningen är väl för vissa även bara en del av ”plattformen”. Hur som helst så är det två saker jag vill ha sagt om bilden.. Det första är att tidningen Vakre Hjem & Interiör är en jättebra inspirationstidning. Fantastiska möbler och miljöer. Det andra är att det är skickligt av Eklund Stockholm New York att få ut sin egna kund/klient tidning som de använder i marknadsföringssyfte i tidningshyllorna och ta betalt för den. Den skickas gratis till en viss målgrupp som har en inkomst över ett visst belopp. Antar att deras strategi är att det finns människor som vill ha tidningen som en ”coffee table” tidning så att folk tror att de fått den för att de tjänar så mycket. Om jag tittar i in spåkula så tror jag inte att tidningen kommer bli långlivad i tidningshyllan men jag har haft fel förr..

img_0485Det här är körsbärsträdet i trädgården på Fredriksborg. Herregud vad det har växt upptäckte jag när jag var ute ikväll för att låsa Orangeriet. Det tar utsikt nu från vissa rum. Undrar om man kan ”toppa av” körsbärsträd? Får kolla med trädgårdsmästare Lindeborg som bor här strax intill. Kan man det utan att det blir förstörda så är det en bra ide att göra det.. Inte bara för utsikten utan även för att det var finare när det var lite mindre. Går nästintill under kategorin trädkramare i vissa kretsar så jag är verkligen inte den som hugger ner träd och har mig i onödan. Skulle vara granar då för dom är jag inte så där överdrivet förtjust i, bortsett ifrån under julen.

img_0424Har inte hunnit en millimeter vad gäller Projekt Solröd. Som tur är så har jag blivit lite klokare och drar inte igång någonting innan jag känner att jag avslutat något annat och att det verkligen finns tid. Ingen bra ide att ha 48 olika projekt där man kommit en liten liten bit på varje. Nu jobbas allt igenom, blir klart och avcheckat innan jag tar nästa grej. Har några parallella saker jag jobbar med, i prioriteringsordning och enligt Get things done modellen betar jag av. Känslan av att sätta final check på något är otroligt skönt ✔️

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.