Att se grönt..

img_0433Det här är inget Breaking News men om man omger sig i en grön omgivning så mår man bättre. Att bara sitta och titta på grönt påverkar vår inre hälsa positivt. Gröna växter i sovrummet är positivt för kroppen. Ja, det är mycket som är positivt med grönt helt enkelt. Får uppgradera Orangeriet med stora gröna växter så att jag och andra kan må riktigt bra därinne:) Kommer inte måla om sovrummet grönt eller göra några andra gröna förändringar i livet förutom då möjligen några gröna krukväxter hemma. Hur som helst, om du bara sätter dig ner som på bilden omgiven av grönt så påverkar det din hälsa positivt, då menar jag framför allt din själsliga hälsa.

img_0434Något som alltid får mig att må bra är snittblommor. Grand Hotels florister är otroligt duktiga på att skapa underbara blomsterarrangemang. Även om man inte ens kan komma i närheten av deras arrangemang så kan man alltid få lite inspiration. Funderar på om vi ska ha ett Gör din egen julgrupp evenemang på Fredriksborg. Det förutsätter att Annika kan komma in och hålla i den delen så kan vi addera till en lunch och göra en söndags-aktivitet. Ska kolla med Annika i morgon och räkna lite på det..

img_0403Älskar verkligen inredning.. Det var ett bra tag sedan jag gjorde något med inredning, saknar det.. Hade ju två inredningsuppdrag 2015, det var superkul och något jag gärna gör igen. Jag tror absolut inte att jag är något proffs men det handlar i stort om att förstå vad någon vill ha och försöka hitta så bra inredning som möjligt för den budget som finns. Mitt inredningsbehov stillas just nu av att jag har kontorsrummet att piffa till. Next week:)

img_0364Såg Martina Bonniers Instagram att hon köpt den här Zebra dagbädden. Nu har jag vare sig plats eller behov av en sådan men tycker den är snygg. Har en Zebra tavla och en Zebra kudde som ska vara en del av inredningen i mitt kontorsrum. Zebra tavlan är målad, långsmal och inköpt på Krabi för ett gäng år sedan. Zebra kudden köpte jag för en fyra-fem år sedan i en liten liten affär på Sibyllegatan. Jag tröttnar sällan på de möbler och dekorationer jag köper så jag får lång användning av typ det mesta vilket är bra..

I morgon har vi konferens på dagen och kräftskiva på kvällen så det är en bra dag:) Lång blir den oxå, men det gör inget:) Hoppas det blir lite kräftor över, det tror jag att det blir..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.