Toppmäklarna..

img_0426Är ju ett ”fan” av Million Dollar listing men hade inte sett något av den svenska upplagan Toppmäklarna om livet på Stockholm Eklund New York. Började kolla ikväll och har sett två av första säsongens avsnitt. Rätt kul det oxå och ger en intressant bild av priserna i Stockholm och vilka lägenheter som byggts uppe på bland annat tak i City.. ESNY omsatte förra året ca 80 miljoner kronor och vinsten var drygt 500 000:-, en vinstmarginal på 0,6%. Det är inte mycket att skriva hem om, deras omkostnader måste vara enorma eftersom deras mäklararvoden ligger i särklass högst i branschen. Bortsett från att man antagligen behöver jobba sju dagar i veckan och vara tillgänglig jämt så verkar mäklare vara ett riktigt kul jobb.. Ska definitivt fortsätta titta på de återstående sex avsnitten av den första säsongen. Kommer väl en ny säsong snart för de håller på och spelar in just nu..

I Morgon och på torsdag = stora dekorationsdagarna på Fredriksborg. Både inomhus och utomhus behövs ett rejält lyft. Ut i skogen och till Gredelins Blommor och blomsteraffären i Mölnvik. Tusen kronor i budget typ, eller kanske 1 500:- så kommer det bli riktigt riktigt fint och välkomnande igen.. Det bokar på så det gäller att alla möts av ett lika fint Fredriksborg oavsett årstid..

För trött för att läsa i dag så dagen avslutas nu med någon podd..

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.