Jackan på..

img_0416I dag åkte både en stickad tröja och en skinnjacka på.. Lätt att längta till den högra bilden då:) Dagen blev inte riktigt som planerat, fick åka en sväng till stan för ett möte och sedan tillbaka till Värmdö i rusningstrafik. Uttröttande, annat det än ren och skär skärdsluft.. Ätit lite enkelt nu och är rätt trött men måste hinna med lite till idag trots den störda planeringen.

img_0412Man tror ju knappt det är sant men snart har halva oktober gått, eller snarare rusat fram. Inte konstigt att man behövde sätta på sig jacka idag, det var nog första gången på flera månader som jag hade en jacka på mig. Lär bli fler, typ varje dag nu i sisådär 6-7 månader.. Om jag inte åker till Marbella förstås.. I morgon jobb på Fredriksborg, ska bland annat träffa Gemet och gå igenom status julbordsbokningar och bokningar generellt för resten av 2016. November är en riktig skitmånad normala år så vi får nog hitta på något för att öka antal gäster och intäkter i just november. I alla fall fram till november.

img_0410

Tänkte på det där med målet & belöningen, har kommit fram till att jag ska ha några olika mål och för tex de tre första är det mindre delbelöningar och om det fjärde stora målet på helårsbasis uppnås så infaller den lite större belöningen. Nästan som när man sålde jultidningar som barn eller incitamentsprogram för direktörer, typ samma sak:) Det kommer ta någon vecka att ta fram både delmål och det större så jag får återkomma. Behöver vara lite öppen med målen tror jag så att de blir riktigt sporrande:)

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.