Amanda Schulman..

img_0386En av de podd avsnitt jag lyssnade på i natt var Värvet där Amanda Schulman intervjuades. Det var inget nytt avsnitt utan ett eller två år gammalt men det hade ingen betydelse för själva intervjun/samtalet. Det var en öppen, ärlig och skör person som visade sig bakom det som kan betraktas som näst intill den perfekta ytan. Jag har ibland klagat på att de glorifierar och tramsar kring tex ångest i sin podd Fredagspodden. Jag tar tillbaka det nu för om man ser till helheten så gör det nog stor nytta att en vacker, driftig & framgångsrik kvinna så obehindrat delar med sig av sin osäkerhet, dåliga självförtroende och ångest och rädsla. Samma sak antar jag gäller för Michaela Forni, superbloggerskan som just givit ut sin bok Jag är inte perfekt, tyvärr. Har inte läst den men om den och uppfattat att den delvis handlar om hennes problem med bland annat ångest. Den psykiska ohälsan växer lavinartat och det är viktigt att vi pratat om det öppet. Inte bara pratar om det på ett sådant sätt som att även framgångsrika förebilder har ångest utan hur och vad man gör för att slippa ifrån det och må bra. Det är det viktigste!

img_0385Det stormar en hel del kring postnord och dess vd hanterar väl media sådär bra. Intervjun i Aftonbladet avbröts av bolagets kommunikationsdirektör.. Han borde istället stoppa den reklamfilm som de spenderar massor av pengar på i bland annat TV4 just nu.. Lektion 1A i marknadsföring, kör INTE reklam vare sig i TV eller någonannanstans när det är någon form av kritik mot eller kris i bolaget..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.