Telefonen up & running..

img_0376Nu fungerar min telefon igen, det är ju praktiskt men jag ska inte sticka under stol med att det var lite skönt att inte ha någon mobil i några dagar.. Efter den där maraton sömnen natten mellan söndag och måndag hamnade jag givetvis i obalans och kunde inte somna i natt.. Många podd avsnitt blev det och när det var dags att gå upp för mötet kl 09.00 var jag såå trött. Nu ska jag försöka vända tillbaka allt i natt. Bor kvar i Selma och ska fortsätta med bokföring under kvällen..

img_0368Nästa gång jag åker in till stan så ska jag gå och äta någon riktigt god hamburgare, blev plötsligt så sugen på det. Mc Donalds och de andra räknas inte utan det ska vara på någon av alla de nya riktiga hamburgerställen som vuxit upp runt om i Stockholm. Finns tex en bra på Rörstrandsgatan. Ikväll blir det däremot lite nyttigare mat, lövbiff & sallad. Har ju ett helt restaurangkök att laga mat i:) Blir ingen vända till stan den här veckan har jag bestämt, stannar här i skärgården och fokuserar på Fredriksborg och administration istället. Stan och lite piff på kontoret får vänta en vecka till..

img_0369The Happy Planet har inte fått något fokus sedan i juni, med någon timmes undantag. Dags att ta itu med det och balansera tiden mellan Fredriksborg och det nu under andra halvan av oktober och november när det är riktigt lugnt här på Fredriksborg. Inte dött men väsentligt lugnare framför allt i veckorna och så kommer ju Gemet tillbaka och då behöver vi inte vara två varje vardag. Ska sätta igång med det första Happy Planet uppdraget så fort hon är tillbaka. Innan dess tänkte jag försöka hinna med att göra den enkla lilla hemsidan klar..

Snart dags att tona håret, det behövs kan jag konstatera. Börjar bli rätt bra på att göra det själv, inte lika bra som min frisör Jenny men ändå..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.