Bröllopsdag..

two_hearts2-297x300_155188961

I dag den 8:e oktober är det Mamma & Pappas bröllopsdag.. Tyvärr kan de inte fira den tillsammans längre eftersom mamma inte längre finns med oss. Även om saknaden är konstant så är det vissa dagar som saknaden är mer påtaglig, som tex idag. Födelsedagar, storhelger tillfällena är rätt många som man känner den stora saknaden och önskar att Mamma var med..  Jag ska verkligen göra allt för att kunna åka ner till Marbella när Pappa, Åsa och Anton är där för jag vill inte tänka tillbaka på att jag borde åkt, borde tillbringat mer tid med dem. Blir lätt att man tänker att jag hinner inte nu, jag gör det sen.. Planering och prioritering får råda så att jag kan se till att jag kan tillbringa ett antal dagar med dem för jag saknar dom..

sa-mycket-battre

Hänger ju inte riktigt med i TV tablån nu för tiden, men det var nog i dag som Så Mycket bättre hade säsongspremiär. Min stora favorit Magnus Carlson från Weeping Willows är ju med i år så jag bara måste se den här säsongen. Ska bli intressant att se hur han kommer att tolka de andras låtar, han ligger ju rätt långt ifrån tex Danny musikmässigt men jag är säker på att han kommer göra något riktigt bra av det materialet också.. Får titta på TV 4 Play i morgon..

regnPrecis när jag kom upp till rummet efter att ha jobbat klart för dagen så kom regnet. Det smattrar så härligt mot fönsterblecken och rutorna även om det inte direkt är ett ösregn det är frågan om. Glömde mobilen nere i receptionen och har ingen ork eller lust att klä på mig och gå ner igen så ikväll blir det ingen podd utan bara min bok.. Läste ju 64 sidor igår, lättläst bok skall tilläggas så det får väl bli en 65 sidor till ikväll. Tänkte definitivt försöka somna tidigare i dag än vad jag lyckades med igår. Mycket att göra hade vi ikväll och som tur var hade jag hjälp av Madde annars hade jag fått det lite väl tufft och servicenivån hade nog lämnat en del att önska.. I morgon kommer det nog vara väldigt väldigt lugnt så då kan jag passa på att göra massa planering & annat. Söndag = veckoplanering, skönt om jag kan få den gjord redan på dagen. Ska ju ta mig ner till Vagnhallen också, antingen i morgon eller på måndag. Har bestämt mig för att inte åka in till stan på måndag, tror det får bli på tisdag..

Apropå böcker.. Har ju börjat skriva på en ny men jag får bara inte till det. Har bara kommit cirka 3 000 ord och har vid något tillfälle satt mig ner för att försöka fortsätta men kommer inte riktigt vidare. Tror nog att jag har för mycket annat i huvudet och för många bollar i luften för att få till det. Känner hur som helst ingen som helst stress, det får bli som det blir. Träffade Olof Svenfelt (storägare i Cloetta) och Lennart Bylock som bland mycket annat suttit i Cloettas styrelse. Då tänkte jag på det som Bengt skrivit till mig vid något tillfälle nämligen att jag skulle skriva en bok om delningen av Cloetta Fazer. Faktum är att det känns rätt lockande, jag tror att jag är bättre på att skriva ”faktaböcker” snarare än ”romaner” och den delningen är ju historisk i flera perspektiv. Lennart var väl initiativtagare till delningen och har tyvärr med åren mist mer eller mindre hela synen så om man ska skriva den där boken så kan man inte vänta för länge.. Det kommer krävas många intervjuer och en del av dem som måste intervjuas är inte någon ungdom längre. Jag skulle vilja skriva den från ett inifrån perspektiv där man tar upp allt från styrelse, börsen, medarbetare på alla nivåer, omvärlden i övrigt som tex konkurrenter och kunder etc. Det skulle nog kunna bli en rätt så intressant bok även för dem som aldrig jobbat på Cloetta. Jag får läsa en stund och sedan sova på saken..

Kram

 

5 reaktioner på ”Bröllopsdag..”

    1. Jag har sovit på det och tycker att det borde finnas en bok om det här.. Så jag kommer göra det.. Keep you posted

  1. Jag tänkte bara att de flesta som var med på den tiden jobbar inte längre i Ljungsbro, men en hel del bor fortfarande i Linköping… Men är det något jag kan hjälpa till med så gärna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.