Klantigt..

img_0273Har lyckats missa att min betalda telefonräkning inte blev betald som jag trodde.. Har ju lite väl mycket att göra så det är väl inte så konstigt att en och annan miss händer. Får nu vara utan telefon någon dag.. Har betalt den ”igen” men Telia är inte alltid snabbast i världen..

Trötthet 2Nu när det är grått ute i dag så känner jag verkligen hur trött jag faktiskt är, att vara helt utan semester är inte direkt välgörande.. Tänk vad praktiskt det skulle vara om man hade en sådan uppskruvargrej som barndomens gamla leksaker hade.. Men om man tänker efter så har man ju det, livsbalans kallas det. Lagom med arbete, sömn, mat & energi så är det som en automatisk ”uppskruvning”. Är med andra ord i väldigt stor utsträckning upp till mig själv..

img_0269Började titta på en mini-serie i tre delar på TV4 Play igår.. Riktigt bra så jag ska försöka se den sista delen senare ikväll. Brittisk, så klart, de har nästan alltid bäst serier inom Thriller och Drama..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.