Doftljus och en bok..

img_0281Det enda jag ”behöver” köpa till mitt nya kontorsrum är doftljus och någon blomma. De här tycker jag är fina och Rituals brukar ha bra produkter. Har aldrig testat deras doftljus men haft deras doftpinnar vid några tillfällen. Föddes inte med och har inte utvecklat gröna fingrar när det gäller blommor inomhus så köper eventuellt någon ”oäkta” variant men det finns nog i huset på Österlen så jag kan ta det därifrån. Älskar att inreda så det ska bli riktigt roligt att göra kontoret trivsamt, extra plus att det går att göra utan en enda krona i utlägg förutom doftljusen.

img_0282Funderar på att köpa en bok, lyssnar på så mycket poddar och böcker att jag börjat sakna att läsa och hålla i en riktig bok. Upplevelsen blir lite bättre, man färgas inte av rösten som läser och dess tonalitet utan kan skapa sina egna bilder av boken och dess karaktärer om ni förstår hur jag menar. Alex Schulmans bok om sin mamma och många ”svarta år” har fått bra kritik så kanske blir det den jag kommer slå till och köpa. Nu när jag till och med har ett ansiktsvatten, det är i alla fall fixat. Annars har jag inte haft den bästa av dagar så jag har inte fått gjort det jag planerat, men så är det vissa dagar och inget att haka upp sig på utan kavla upp ärmarna och ta igen det under resten av veckan.

img_0279Har sett sista avsnittet i mini-serien Den Skyldige, har ni inte sett den så gå in på TV4 Play och se den. Förutsatt att ni gillar brittiska drama/kriminal serier förstås. P3 dokumentär podcast och något avsnitt därifrån får avsluta den här onsdagen. En onsdag som verkligen varit höst, blåsigt, mulet & grått. Kollade på tiodagars prognosen och vädret ser ut att vara typ så även framåt. Viktigt med andra ord att piffa till på Fredriksborg med Ljung ute och lite färg inne. Kommer inte kunna plocka sommarblommor den här helgen, får nog bli äpplen och kärleksört som dekoration. Inte dyrt och dessutom hållbart..

img_0280Dags att sortera i garderoben, ner med sommarklänningar och fram med tjocka tröjor & annat som hör hösten till. Har märkligt nog de mesta av det i Marbella så jag både vill och borde åka ner för en kombinerad semester och hämta hem kläder resa. Önskar att jag hade mer möjlighet att åka fram och tillbaka än vad jag har nu och resten av året. Julen kanske blir där, får se hur det blir men det är förhoppningsvis möjligt. Det är en riktigt bra morot att ha så att jag jobbar och kommer iordning med allt som behöver vara klart.. Vi kör ju julbord på Fredriksborg till den 18/12 och har sedan stängt så det kan säkert gå bara jag bestämmer mig för det..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.