Ett litet..

img_0244 Ja, i dag är lite av en ny milstolpe skulle man kunna säga. Har fått möjlighet att ha tillgång till ett litet kontorsrum inne i stan, närmare bestämt i mina gamla kvarter på Grev Turegatan. Var där i dag och det känns väldigt bra, får tillgång till kontorsrummet via kontakter så det kunde inte bli en bättre lösning för mig..

img_0246Lugnt och tyst läge och mitt rum ligger mot en, i alla fall just nu, lummig bakgård. Nu ska det piffas så att det blir fint och trivsamt på mitt rum. Har en mängd saker så något nytt behöver jag inte köpa med två undantag, blommor och doftljus. Sedan kommer jag ha det perfekta lilla kontoret med närhet till allt. Då kan man ju undra vad jag ska med ett kontor i stan till när jag ändå alltid är på Fredriksborg.. Men det finns det en anledning till, kontoret alltså och det är ju heller inte förenat med någon dyr kontorshyra så det var en möjlighet som bara var så bra för mig:) På Fredriksborg har vi ett kontor som är tre meter långt och en meter djupt och där förvaras en hel del saker så det är allt annat än en ideal arbetsplats. Funkar bara för att göra det som ska göras under driften typ.. Alla möten jag haft i år har fått vara ute på stan vilket är dyrt och dåligt så nu blir det så mycket bättre.. Ska plocka ihop lite inredningsdetaljer under den här veckan och åka in och piffa nästa vecka. Ska bli så kul 😍 Får visa Före & Efter bilder nästa vecka.

img_0249Gemensamt mötes/konferensrum finns det oxå som jag har tillgång till..

Självklart en ”receptionsyta” eller vad man ska kalla det för någon receptionist finns såklart inte på ett så litet kontor som det här.. Väntrum är väl snarare det rätta namnet men det låter så galet trist..

img_0250 SIttyta i varje del av ”receptionsytan..

img_0251Så besökare kan det tas emot:) Nu kommer jag kunna alternera tiden lite bättre mellan stan & skärgården och de olika jobben. Känns verkligen som det optimala upplägget, när Gemet är tillbaka från sin semester gäller det att börja fylla agendan med city-jobb ett par dagar per vecka.. Har redan beställt en Tidskalender för 2017, ni vet det där stora eländet jag envisas med att släpa på och skriva upp mina möten i. Billig är den, 79:- antagligen för att det inte är så många som vill ha den:)

Nu dags att lägga en ansiktsmask över natten och försöka få till en bra skönhetssömn. Dålig nattsömn i två nätter syns direkt under ögonen. I morgon är To Do listan lång med en jäkla massa korta åtgärdspunkter..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.