Kanelbullar & lite avund..

img_0253Det finns snart en dag för allt men det är väl bra att vi firar, unnar oss och uppmärksammar saker.. Har dock inte deltagit i firandet av Kanelbullens dag i dag. Hade vi haft en konferens i dag hade jag säkert gjort det men kommer inte åka & köpa kanelbullar ”bara för att”..

Har ju varit både inne i stan & i skärgården i dag. Vad jag gjorde i stan ska jag skriva om lite senare idag. Sov som en kratta i natt, eller rättare sagt inte alls. Somnade väl vid fyra och vaknade ett par gånger. Somnade ordentligt vid sju-tiden och då var det inte lika kul att gå upp vid nio för att kunna åka in till stan. Är med andra ord rätt så trött just nu. Har inte gjort klart mina To Do:s för dagen och det tänker jag göra. Tror nog däremot att jag väntar ett tag och tar en powernap så att jag blir lite piggare innan jag sätter igång.

img_0233Stadsbesök = andra skor än skärgårdsskor.. Galet ovan är jag efter bara några månader. Får öva upp mina färdigheter igen helt enkelt för allt man bär blir så mycket snyggare om man har klackar till.. Längtar oxå efter mina Gabor ballerina skor. Så bekväma så jag kanske till och med skulle kunna jobba i dem. Måste leta reda på dem. De hade en beige version nu i vår/sommar kollektionen som var så fina och ett par sådana borde jag ha köpt.

img_0238
Lite avundsjuk..

Jag ska ju idag börja med de 25 minuternas meditation a la Fredrik Eklund. Såg den här bilden som han la upp på Instragram igår. Skulle inte ha något emot att utöva mina 25-minuters sessioner meditation varje dag i den lägenheten.. Fast det är klart, jag vill ju inte bo i New York så det får vara..  Det blev lite stressigt i dag när jag skulle tillbaka till Fredriksborg efter besöket i stan så det blev minsann inget ansiktsvatten i dag heller. Det får bli i morgon istället.. Viktigt för självkänslan att jag då ser till att göra meditationen i dag så att jag inte prioriterar bort alla saker som får en att må bra. Energiintaget bör ju vara i någorlunda balans vad gäller in- respektive uttag..

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.