Vad händer på söndagar..

img_0214Man kan kolla statistiken över antalet unika läsare på sin blogg varje dag. Något händer på söndagar, antalet läsare sjunker rätt så rejält jämfört med veckans alla andra dagar. Hoppas alla är tillsammans med familj & vänner ute i naturen eller har mysiga söndagsmiddagar eller så ihop. Söndag är en underskattad dag, söndagsångesten som många hade förr tror jag faktiskt har minskat i takt med tiden. Själv har jag ingen söndagsångest för jag hatar inte måndagar och att börja jobba igen.. Igen är dessutom inte sant eftersom jag jobbar på helgerna..

img_0179Nu har väl bioversionen av ”Helt hysteriskt” haft premiär. Det är ju lite olika hur väl man lyckas ta en TV-serie till en långfilm. Första Sex & The city filmen var väl ok men kunde inte mäta sig med serien som är så mycket bättre. Den andra filmen var direkt usel så den kunde verkligen inte mäta sig med serien. Annars är Sex & The city en absolut favorit, har aldrig varit helt överväldigad av Helt hysteriskt. Har nog aldrig givit den en chans heller tror jag, bara slötittat med ett öga någon gång. Just nu följer jag ingen serie. Börjar väl en del nya nu när hösten kommit, har inte så bra koll. Wahlgrens Värld börjar väl nu i veckan, tror nog inte att det blir något jag kommer följa men kommer säkert kolla på fösta avsnittet..

img_0222Var ju bland annat inne i stan i dag på möte. Trafik överallt.. Har ju nästan glömt hur det kan vara:) I morgon till stan igen, det är ju tisdag.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.