Failure..

imageJa, då kan vi göra bokslut på veckans första dag och genast konstatera failure.. Det var ju idag som jag skulle börja med Fredrik Eklunds mediationstips.. Av det blev det inget och om jag ska vara ärlig så hade jag helt glömt det. Som tur är finns det uppmärksamma läsare som påminner mig:) Jag startar i morgon och kommer garanterat ha extremt svårt att hålla mig totalt i tankarnas värld i 25 minuter men det är bara att börja.. I övrigt har jag avklarat det jag föresatt mig att klara av under dagen. Tro det eller ej men jag har till och med köpt ljung.. Ansiktsvattnet däremot kommer inhandlas i morgon för i dag har jag inte varit i närheten av något ställe där man köpa sådant. Dagens första möte skulle ta ca en timme trodde jag och skulle då ge mig tid att få lite annat fixat innan nästa möte, bedrog mig rejält på den tidsplaneringen.. Allt som allt tog det fyra timmar!! Blev istället sjukt försenad till nästa möte och inget fix, förutom ljung, hanns med. I morgon däremot är jag ju över bron igen och ska klara av det där med ansiktsvattnet.. En del saker blir bara glömda om och om igen.. Visar kanske att det inte är det viktigaste man har i huvudet. Apropå ha i huvudet så har jag i alla fall tagit efter ordentligt från tipsen i Get Things Done metoden. Går ständigt omkring med en tunn träskiva med rejäl klammer där jag har både viktiga papper som ska hanteras under dagen och överst ett papper för sådant jag kommer på och ska skriva bort från tankarna och så självklart en To Do lista. Effektivt, jag lovar. Känner att jag inte är lika stressad över att ha många saker i huvudet som jag måste komma ihåg. Note to oneself; Skriv upp ansiktsvatten..

imageJa, imorgon är det som sagt tisdag och klockan 11.00 ska jag vara inne i stan. För mig är det här lite av en milstolpe men för andra inget av vikt alls. Strunt samma, jag ser i alla fall fram emot det och det är väl huvudsaken måste man väl ändå säga. Tänkte försöka hinna med att gå förbi Linda och kolla lite ang deal med naglarna mm. Skulle vara extremt skönt och tidsbesparande.. På onsdag gäller lite uppföljning av tisdag, vad det innebär berättar jag senare men då kommer jag hålla mig kvar här i skärgården. Till stan åker jag nog inte förrän nästa vecka igen..

imageMan ser ju bara sämre och sämre.. Snart dags att byta styrka igen på läsglasögonen. Jag & Gemet framstår nog som två tanter när vi konstant letar efter våra läsglasögon.. Jag har dem oftast på huvudet och det är kanske inte direkt representativt? Borde ha dem hängande i stället på något smart sätt där snoddarna håller kvar glasögonen.. Vissa lite billigare varianter har inte levererat på den rätt så väsentliga detaljen:)

Klockan snart midnatt, lång dag i dag så dags att sova.. Men först lyssnar jag vidare på den Podcast serie som jag började lyssna på igår #Fallet – ett kriminalrepotage från Aftonbladet om ett mord 1986 som de började nysta i 2015. Var det verkligen rätt person som dömdes, han tog tillbaka sitt erkännande cirka ett år efter domen fallit. Inte världsbra men välgjort och nu när jag börjat lyssna vill jag veta hur det går..

Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.