Glow kit..

imageGlow kit.. Är något jag skulle behöva för att se lite piggare ut nu under hösten. Har ju ingen solbränna sedan sommaren att leva på utan är blek redan nu. Trots att jag tillbringat hela sommaren i skärgården. Tror inte att Glow kit kommer göra jobbet men det lät ju bra:) Det som jag verkligen skulle behöva är ansiktsbehandlingen Grand Glow, den gör däremot jobbet och som jag aldrig kan sluta rekommendera.. Var ett år sedan snart som jag gjorde den sist så det är nig tid att unna sig en igen..

imageEn vårfärg kanske men tycker den är jättefin.. Essie, det riktigt bra lacket. Kanske skulle ta och deala lite med Linda på Linda Vista och få gellack så jag kan ha snygga naglar så här nu när hösten definitivt kommit. Solen sken stora delar av dagen och det var riktigt varmt men så fort ett moln dök upp så kändes det att hösten är här. Då ska det bli lite kul med det som händer på tisdag. Nu tror väl alla att det är världens största grej men då kommer ni bli besvikna.. Men för mig är det viktigt och blir förhoppningsvis även kul..

imageSnyggt tycker jag, bekvämt och välklätt på samma gång. Har en ljusgrå stickad klänning nerpackad kom jag på så den måste jag packa upp. Den & lite annat. Nu när det är lugnt på Fredriksborg i veckan kan jag hinna med det. Har btw överträffat målet i bokföringsarbetet.. Så målet att vara helt på banan under nästa vecka känns riktigt ”nåbart”. I morgon däremot är det två möten så då blir det till att sätta på sig ”citykläder” och vara iväg hela dagen.

Somnade typ i morse i natt så nu hoppas jag att sömnen infinner sig i tid.. Lyssnar som vanligt på någon podd. I natt lyssnade jag bland annat på P3 dokumentär om De Sydowska morden, en riktig skandal på 30-talet om som aldrig fått någon riktigt förklaring. Har även läst en bok om den tragiska historien för en sisådär 10 år sedan. Då var den skriven ur ett perspektiv nu var det fler perspektiv i P3:s dokumentär som gjorde att det blev lite mer intressant. Precis som Grand Glow kan jag verkligen rekommendera Podcasten P3 dokumentär, oftast väldigt bra dokumentärer som är välgjorda med hög kvalitet.

Nu in i poddvärlden!

Kram

 

2 reaktioner på ”Glow kit..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.